Cinayeti işlediğime pişmanım

Cinayeti işlediğime pişmanım

GAZİANTEP'te 28 yaşındaki Sevda Başar'ı öldürdükten sonra cesedi çiftlik evine gömen ve Sırbistan'a kaçan Ethem Orhan, polise teslim oldu.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçen 20 Şubat’ta Sevda Başar’ın evine gitmediği ve 3 gündür kayıp olduğu ihbarı ardından çalışma başlattı. Jandarma, bekar Başar’ın Yağdöver Köyü’nde oturan evli Ethem Orhan ile arasında ilişki olduğunu belirledi. 


Jandarma, yaptığı araştırmada Orhan’ın İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Sırbistan’a gittiğini belirledi. Savcılık kararıyla Orhan’nın çiftlik evinde arama yapıldı. Eğitimli köpeklerin de kullanıldığı aramada, çiftlik evinde iş makineleriyle kazı yapıldı. Kazıda, çıplak cesedine ulaşılan Sevda Başar’ın av tüfeğiyle göğüs bölgesine açılan ateş sonucu öldürüldüğü belirlendi.

Ethem Orhan, dün gece Gaziantep’e geldikten sonra polisi arayarak teslim olmak istediğini söyledi. İhbar üzerine gelen polisler tarafından gözaltına alınan Ethem Orhan, jandarmalara teslim edildi.

"KAÇAK HAYATI YAŞAMAK İSTEMİYORUM"

Şahinbey İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen Ethem Orhan, buradaki ifadesinde cinayet işlediği için pişman olduğunu, kaçak hayatı yaşamak istemediği için teslim olduğunu söyledi. Sorgusu tamamlanan Orhan, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.