Cinnet geçirdi, alacaklısını vurdu

Cinnet geçirdi, alacaklısını vurdu

Antalya'nın Alanya ilçesinde S.Y. (34), borç yüzünden tartıştığı Muzaffer Bacalı'yı (44) pompalı tüfekle vurdu. Ağır şekilde yaralanan Bacalı, tedavi altına alınırken, S.Y. ise polise giderek teslim oldu.

Olay, sabah saatlerinde Oba Mahallesi'nde meydana geldi. S.Y., iddiaya göre Muzaffer Bacalı'nın yanına giderek, alacaklarını istedi. İkili arasında çıkan tartışma büyüyüp, kavgaya dönüştü. Kavgada S.Y. pompalı tüfekle Muzaffer Bacalı'ya 2 el ateş etti. Tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan Muzaffer Bacalı sol omuz ve karın bölgesinden yaralanırken, S.Y. ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

 

 

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri yaralı Muzaffer Bacalı'yı ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Burada ameliyata alınan Bacalı'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olaydan kısa bir süre sonra teslim olan S.Y. ise emniyetteki sorgusundan sonra adliyeye sevk edildi.

 

MAHKEME TUTUKLANMASINA KARAR VERDİ

 

Antalya'nın Alanya ilçesinde, borç yüzünden tartıştığı Muzaffer Bacalı'yı (44) pompalı tüfekle vurarak ağırlayan Serdal Yanar'ın adliyedeki işlemleri tamamlandı. Savcılık sorgusunun ardından Yanar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.