Cinsel istismar haberiyle gündeme gelmişti! Ecem Karaağaç ilk kez konuştu

Cinsel istismar haberiyle gündeme gelmişti! Ecem Karaağaç ilk kez konuştu

Ecem Karaağaç, Survivor adlı yarışmaya katılmadan önce, kendisine ‘enerji yüklemesi yapacağım’ dediği öne sürülen bir kişinin istismarına uğramış ve yarışmadan erken elenmesinin ardından konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunmuştu.

Bir takipçisinin ‘sana enerji yüklemesi yapacağı, yarışmada birinci olacaksın’ sözüne inandığı ve bu ifadeleri kullanan şahısla birlikte olduğu iddia edilen Ecem Karaağaç, Survivor’dan elenmesinin ardından kendisini istismar eden kişi hakkında şikayette bulundu. 

Bu konunun gündeme gelmesinden sonra Kanal D’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ adlı magazin programına katılan Ecem Karaağaç, mağdur edildiğini ve çıkan haberlere üzüldüğünü söyledi.

Hakkını aramak için gerekeni yaptığını söyleyen Karaağaç, karşı tarafın kendisini tehdit ettiğini, suçlamayı geri çekmeyeceğini açıkladı.

Ayrıca, medyada çıkan haberlerin kendisini mağdur ettiğini öne süren Ecem Karaağaç, “Bunun ciddiyetini herkes görecek. Bu konu magazin haberi olduğu için üzgünüm” dedi.

ecem-karaagac-001.png

Ortada büyük bir suç olduğunu söyleyen Ecem Karaağaç, bunun eğlence malzemesi yapılmasından rahatsız olduğunu, birçok şekilde suistimal edildiğini aktardı.

"EĞİTİMLİ EĞİTİMSİZ HERKES KANDIRILIYOR"

Alay konusu olmak istemediğini belirten Ecem Karaağaç, “Ben 2 senedir yaşıyorum bu süreci. Eğitimli, eğitimsiz herkes kandırılıyor bu dünyada. İnsanlar çok acımasız. Yorumlara bakamıyorum. Yaşadığım günler aklıma geliyor zor ayakta duruyorum" dedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.