Çıplak fotoğraf için yalvardı

Çıplak fotoğraf için yalvardı

Jennifer Lopez'in adı, bugüne kadar eşi benzeri görülmemiş bir olaya karıştı.

Yabancı magazin sitesi TMZ'de yer alan habere göre Lopez, Rodrigo Ruiz adlı bir şarkıcıyı mektup göndererek taciz etmekle suçlanıyor.


"Lopez, çıplak fotoğraflarını göndermem için bana yalvardı" iddiasında bulunan Ruiz, ünlü şarkıcı aleyhine 10 bin dolarlık dava açtı. Ruiz'in iddiasına göre Jennifer Lopez, kendisiyle romantik bir ilişki yaşaması karşılığında iyi bir müzik kariyeri vaadinde bulundu.

Haberde iddia edildiğine göre Lopez, Ruiz'e gönderdiği ilk mektupta şöyle yazıyordu: "Bilmeni isterim ki seni hatırlıyorum ve seninle ilgileniyorum. Kocamdan ayrılmayı planlıyorum. Ama şimdilik daha fazlasını söyleyemem. Bana giysili ve çıplak fotoğraflarını gönder."

İddiaya göre Lopez ikinci mektubunda da yine 'çıplak fotoğraflar' konusuna değiniyor. Ünlü şarkıcının "Demolarını ve kayıtlarını aldım. Ama bana giysili ve çıplak fotoğraflarını göndermen gerekiyor" diye bir kez daha istekte bulunduğu ileri sürülüyor.

Ruiz'in iddiasına göre Lopez, kendisine üçüncü bir mektup daha gönderip "bir sevgilim var" yazıp özel hayatıyla ilgili ayrıntılara yer veriyor. Rodrigo Ruiz, bu mektupların kendisine cinsel açıdan sıkıntı verdiğini ve bu yüzden psikolojik yardım almak zorunda kaldığını ileri sürdü.

Jennifer Lopez'in mektupları gönderdiği ileri sürülen posta kutusunun ise 53 yaşında Los Angeles'ta yaşayan bir kadına ait olduğu ortaya çıktı. Jennifer Lopez'in sözcüsü ise bu mektupları ünlü şarkıcının gönderdiğini kesin bir dille yalanladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.