CocaCola eski ceosu ile Gülen'in ilişkisi

CocaCola eski ceosu ile Gülen'in ilişkisi

FETÖ'nün mahrem yapılanması içinde olan bir kişi, Coca Cola'nın sahibi ve Fetullah Gülen'in gizli görüşmeler içerisinde olduğunu itiraf etti.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında hazırlanan FETÖ’nün mahrem imam yapılanmasına ilişkin iddianamede çok çarpıcı bir ifade yer aldı.

L.T. adındaki bir FETÖ sanığının ifadelerinin yer aldığı iddianamede L.T., kendi mahrem imamıyla ilgili ayrıntılı bilgiler paylaştı. Bu ayrıntılar arasında yer alan bir bilgi ise oldukça dikkat çekici.

MAHREM İMAMLA GÖRÜŞME

Eski Deniz subayı olan L.T. ifadesinde, L. A. adında bir subayla TCG Ege gemisinde tanıştığını, ilişkileri geliştikten sonra L.A’nın kendisini sivil biriyle tanıştırmak istediğini söylediğini ve kendisinin de bu teklifi kabul ettiğini söyledi. L.T., L.A. tarafından tanıştırılan kişinin adının Erdem olduğunu daha sonra bu kişinin evine çok zamanlar gittiklerini ve sohbet ettiklerini anlattı.

Erdem adlı mahrem imamın kendisine Fetullah Gülen kitaplarını verdiğini ve okumasını istediğini söyleyen L.T., 17-25 Aralık 2013 operasyonlarından önce veya sonraki tarihlerin birinde mahrem imamla yaptığı görüşmeyi aktardı.

İddianamede yer alan ifadesine L.T., dünyanın en güçlü 10 ismi arasında gösterilen Muhtar Kent ile Fetullah Gülen’in görüştüğünü buna kendisine Erdem’in söylediğini aktardı.

Kent’in Gülen ile yaklaşık 4-4 buçuk saat kadar görüştüğünü aktaran L.T., görüşmenin Gülen’in özel odasında gerçekleştiğini söyledi. L.T., mahrem imamın bu bilgiyi unutmasını bunun mahrem bir bilgi olduğunu aktardığını belirtti.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.