Çocuklar hem okuyacak hem dinleyecek

Çocuklar hem okuyacak hem dinleyecek

Judith Malika Liberman, bu kez çocuklar için bir masal kitabı yazdı. Redhouse Kidz tarafından yayımlanan ‘Şarkılı Masallar’ serisinin ilk kitabı ‘Önce Hayal’ ile Liberman, çocuklara rengârenk bir masal anlatıyor. Üstelik masal, şarkılarla da zenginleşiyor

‘Önce Hayal’, Liberman’ın anlatımı ve şarkıları ile youtube ve soundcloud  platformlarından ücretsiz olarak dinlenebiliyor. Bunun için kitabın üzerinde yer alan karekodu telefona ya da tablete okutmak yeterli oluyor. Dünya masallarını yeniden yorumlayan Liberman, çocuklar için yazdığı ilk kitabında, hayal kurmak, kendini ifade etmek, yaratıcılık ve ileri dönüşümün güzelliğini çok  sihirli bir anlatımla hatırlatıyor.

 

 

Jozef bir terziydi. Müşterilerine önce bakıyor, sonra gözlerini kapatıp onlar için bir hayal kuruyor ve başlıyordu dikmeye. Kırt kırt, tıkır tıkır, pof pof! Ortaya öyle güzel giysiler çıkıyordu ki... Derken sonunda Jozef kendisi için de bir hayal kurdu ve hayali rengârenk bir paltoya dönüştü. Peki, paltosu eskidiğinde Jozef ondan nasıl vazgeçecekti? Yoksa başka bir seçeneği de var mıydı?

 

 

 

Kitabın sonunda yer alan etkinlik sayfasıyla da masalın işaret ettiği ileri dönüşüm fikrini pekiştirebiliyor, hayatınıza katabiliyorsunuz. Zeynep Özatalay’ın masalsı güzellikteki resimleri ise kitabı her okuyuşunuzda size sıcacık hayaller vaat ediyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.