Çocuklar ‘Mavi Hayaller’ini resmedecek

Çocuklar ‘Mavi Hayaller’ini resmedecek

Yalıkavak Marina, UNICEF İşbirliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıldönümünde çocuklara deniz sevgisi ve tutkusunu daha fazla aşılamak amacıyla online resim projesi ile kutluyor.

2015 yılından itibaren UNICEF’in gururlu bir destekçisi ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi’nin destekçisi olan Yalıkavak Marina, Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Yalıkavak Marina tarafından çocukların hayallerini resmedecekleri ve moral bulacakları “Mavi Hayaller” projesinde, farklı yaş aralığındaki çocuklardan, denizlerle ilgili yaratıcılıklarını sergileyecekleri resimler çizmeleri ve göndermeleri bekleniyor. Her yapılan resim gönderimi adına Yalıkavak Marina, UNICEF’e katkıda bulunmaya devam ediyor.

 

KATILMA ŞARTLARI

4-11 yaş arası çocuklar, resimlerini https://yalikavakmarina.com.tr/tr/blue-dreams-painting-project/ web sitesine 9 - 21 Nisan 2020 tarihleri arasında yükleyerek projeye katılabilecekler. Tüm bu süre boyunca bütün resimleri https://yalikavakmarina.com.tr/tr/blue-dreams-voting/ sitesinden ziyaret edebilir ve 22 Nisan’da yine aynı link üzerinden beğendiğiniz resme oy verebilme şansınız da var.

 

Sonuçlar 23 Nisan'da Yalıkavak Marina sosyal medya hesaplarından ilan edilecek. Projede her yaş kategorisinde 1. seçilen çocuklar özel ödüller kazanmalarının yanı sıra Yalıkavak Marina’nın misafiri olarak  Temmuz 2020’de 1 ebeveyni ile birlikte 1 gece, 2 gün Yalıkavak Marina Boutique Hotel’de ağırlanacak ve sürprizlerle dolu eğlenceli bir dünyaya adım atacak.

 

 

ÖDÜLLER:

•  4-6 Yaş Birincilik Ödülü: 3.000 –TL.

• 7-9 Yaş Birincilik Ödülü: 3.000-TL.

• 10-11 Yaş Birincilik Ödülü: 3.000-TL.

 

1youtube-041.jpg

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.