Çok konuşulacak iddia! Türkiye bu ay operasyon yapacak

Çok konuşulacak iddia! Türkiye bu ay operasyon yapacak

Araştırmacı, yazar Metehan Demir, Türkiye'nin bu ay içerisinde büyük bir operasyona hazırlandığını iddia etti.

Araştırmacı, yazar Metehan Demir, Türkiye'nin Suriye'deki mutabakatların yerine getirilmemesinden kaynaklı olarak yeni bir operasyon yapacağını belirtti.

24 TV'de 'Masada Ne Var?' programına katılan yazar Metehan Demir, çarpıcı ifadeler kullandı.

Libya'daki son gelişmelere ilişkin konuşan Demir, "Türkiye ileride Libya'dan güzel haberler alabilir. Stratejik anlamda Libya'ya ilişkin önemli hamleler yapıldı. Burada ülkelerin angaje ilişkilerine dair kritik analizler yapıldı. Önemli adımlar atmaya başladık. Yakında nasıl farklı bir noktaya gelindiği ortaya çıkacak" dedi.

Demir, Suriye'de terör örgütleri ve Esed'e yönelik düzenlenen operasyonlar sonrası ortaya çıkan mutabakatların yerine getirilmediğini belirterek, "Suriye konusunda önemli başlıklar var. ABD ve Rusya'nın PKK ile yakından ilişkilerini hepimiz biliyoruz. Türkiye yapılan mutabatların tam anlamıyla uygulanmadığından rahatsız. Bu durum sayısız şekilde taraflara iletildi. Belirtilen bir takvim var. Belirlenen hedefler, kıymetlendirilmiş bilgiler sonucu oluşturulan ve tespit edilen sonuçlara karşı bir harekat kaçınılmaz hale geldi" dedi.

 

 

'TÜRKİYE BU AY OPERASYON YAPACAK'

 

Mayıs ayında FETÖ'ye yönelik bir operasyon olacağını da söyleyen Demir, "Türkiye Mayıs ayı içerisinde çok ama çok kapsamlı önemli bir iç güvenlik operasyonuna başlayabilir. Çünkü yaz ayında bazı uyuyan terör hücreleri uyandırılacağına yönelik bazı istihbaratlar alınıyor. Çok kapsamlı bir harekat olacak. Artık terör örgütlerin tüm damarlı kesilecek" ifadelerini kullandı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.