Çok özel yeni yıl konseri

Çok özel yeni yıl konseri

Zorlu PSM’nin yeni yıl konserinde iki iddalı ekip aynı sahnede bir araya geliyor. Klasikleşmiş opera aryalarını ve popüler İtalyan müziğini buluşturan ‘The Four Italian Tenors’, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası eşliğinde 3 Ocak 2020'de konser verecek

Klasik müziğin tanıtılmasına katkı sağlamanın yanı sıra, yurtdışında da Türkiye’yi en iyi bir şekilde temsil ederek ülkemizin sanat yaşamında öncü bir kurum olduğunu kanıtlayan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Türkiye’deki yeni yıl konserlerini de yıllar önce ilk defa gerçekleştiren orkestra olarak yeni yıl konseri geleneğini sürdürüyor. Dünyadaki bütün orkestraların artık gelenekselleştirdiği ve merakla beklenen yeni yıl konserleri, klasik müzikseverlerin yanısıra geniş kitlelere hitap ederek hem gençlerin hem de ailelerin ilgisini görüyor.  

 

Büyük bestecilerin eserlerini, dünyaca ünlü şef ve solistlerin yorumlarıyla sunmayı gelenekselleştiren Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, ‘The Four Italian Tenors’ eşliğinde programda klasikleşmiş tenor aryaları ve napolitenlerin yanısıra yeni yıl ruhunu ve enerjisini taşıyan eserlere yer verecek.

 

Dörtlünün ilk defa Türkiye seyircisi ile buluşacağı konser Prof. Rengim Gökmen yönetiminde gerçekleşecek. Topluluk, 3 Ocak 2020’de verecekleri Zorlu PSM konserinde unutulmaz bir akşama imza atacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.