Çöpten yiyecek toplarken görüntülenmişti! Aysun Demir, Kılıçdaroğlu’ndan şikayetçi oldu

Çöpten yiyecek toplarken görüntülenmişti! Aysun Demir, Kılıçdaroğlu’ndan şikayetçi oldu

Çöpten yiyecek ararken görüntülenen Aysun Demir adlı kadın, Kemal Kılıçaroğlu’nun Meclis’teki grup toplantısında resminin kullanılması üzerine şikayetçi olacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde çöpten yiyecek toplarken görüntülenen Aysun Demir adlı kadın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, resmini Meclis’te düzenlenen grup toplantısında kullanılmasından dolayı rencide olduğunu belirterek şikayetçi olacağını açıkladı. Çöp konteynerlerindeki yiyecekleri sokak hayvanları için topladığını söyleyen Aysun Demir, “Ben aç değilim, durumum gayet iyi” dedi.

Eskişehir’de yaşayan 54 yaşındaki Aysun Demir, çöp konteynerine bırakılan yiyecekleri toplarken görüntülenmiş ve bu kare Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Meclis’teki grup toplantısında partililere ve kameralara, “Bu tabloyu yaratan en önemli aktör de bu tabloda gözüküyor. Erdoğan…” ifadeleriyle gösterilmişti. Bunun üzerine rencide olduğunu belirten Aysun Demir, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan şikayetçi oldu.

Çevredeki iş yerlerinin konteynere bıraktığı yiyecekleri sokak hayvanları için topladığını söyleyen Demir, aç olmadığını, durumunun gayet iyi olduğunu belirtti ve Kemal Kılıçdaroğlu için hukuki süreci başlattığını açıkladı. Ayrıca alacağı tazminatla sokak hayvanları için barınak yaptıracağını da sözlerine ekledi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.