Çorlu kitap günleri sona erdi

Çorlu kitap günleri sona erdi

Çorlu Trend AVM’de dokuz gün boyunca düzenlenen ‘Çorlu Trend Arena Kitap Günleri’ birbirinden renkli etkinlikler ve imza günleri ile edebiyatseverleri okuyucuları işe buluşturdu

17 -26 Kasım tarihleri arasında devam eden  “Çorlu Trend Arena Kitap Günleri’ birçok yayınevinin yanı sıra birçok yazar ve şair katılımlarıyla son buldu.   

Söyleşi, panel, şiir dinletileriyle ve imza etkinlikleriyle biten  ‘Çorlu Trend Arena Kitap Günleri’ yazar- okuyucu bir araya gelerek sohbet etme imkânı buldular.

Edebiyat dünyasının genç kuşak yazarları arasında yer alan Emre Gül ve Koray Yersüren kitapseverlerle imza gününde buluştular. Her yaştan kitapseverin ilgi gösterdiği imza etkinliğinde yazarlar ve şairler imza verdikleri severleriyle fotoğraf da çektiler.

Çorlu halkıyla kitap günleri için bir araya gelen yazarlar arasında; Ataol Behramoğlu, Yalvaç Ural, Mehmet Coşkundeniz, Kahraman Tazeoğlu, Nurettin İğci ve Şair Bedirhan Gökçe şiirleriyle ve söyleşileriyle yoğun ilgi gördü.

 ‘Çorlu Trend Arena Kitap Günleri’ne katılan Hababam Sınıfı yaptığı gösterilerin sonunda Hababam posterlerini imzalayarak sevenleriyle sohbet ederek, hasret giderdiler.

Kitap günlerine ayrıca Nurettin Çiğdem Kaplangı, Ayşegül Kara Zorlu, Mehmet Coşkundeniz, Ömer Bekir Kazan, Oğuz Çavdar, Ramiz Çınar, Nedim Taktak, Haşim Korkmaz, Sedat Palut ve Saniye Acun Öztürk de katıldı.


Siyasetcafe.com

corlu-trend-arena--kitap-gunleri_-yazar-bedirhan-gokce.jpg

 

corlu-trend-arena-kitap-gunleri-yazar-yalvac-ural.jpg

 

corlu-trend-arena-kitap-gunleri3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.