Çorlu'da doğumda bebeğin kafasını kestiler!

Çorlu'da doğumda bebeğin kafasını kestiler!

Çorlu'daki özel bir hastanede 1,5 yıl önce sezaryen doğum yapan Sevgi Küçük, doktorun neşterle karnını keserken bebeğin de kafasını kestiğini iddia etti.

Tekirdağ Çorlu'daki özel bir hastanede 1.5 yıl önce doğum yapan Sevgi Küçük'ün iddiasına göre karnını neşterle kesmek isteyen doktor, anne karnındaki bebeğin kafasını kesti. Bebeğini kucağına aldığında başında büyük bir kesik izini görünce şoke olan genç kadın, ailecek psikolojilerinin bozulduğunu söyledi.


DOKTOR ÇIĞLIK ATTI, BAYILDIM


Sabah 08.30 gibi sezaryen doğuma alındığını belirten Sevgi Küçük, "İğne yaptılar, belden aşağımı uyuşturdular. Doğuma girdiğimde kendimdeydim. Daha sonra doktorun çığlıklarını duydum. 'Önümden çekilin, tampon yapın' diye bağırıyordu. Karnımda filan baskı hissettim ve ya onlar bayılttı ya kendim bayıldım" dedi. Doğumun ardından baba Yasin Küçük Çorlu Adalet Sarayı'nın yolunu tutarak sorumlular hakkında şikayetçi oldu. CNNTÜRK'e konuşan aile soruşturmanın hâlâ tamamlanmamasına sitem etti, sorumluların cezalandırılması için davanın bir an önce açılması istedi.


2 CM'LİK ÇİZİK DEYİP 60 DİKİŞ ATTILAR


Baba Küçük, doğum sonrası kendi doktorlarının 4-5 meslektaşıyla odalarına geldiklerini belirterek şöyle konuştu:

 

"Bana dediler ki; 'Yasin Bey çocuğunuz da 1-2 santim çizik var kafa derisinde' dediler. Çocuğu yoğun bakıma gidip gördüğümde bandajlarını açtırdım. Biraz çizik değil 15 santim çizik ve yırtık. En az 50-60 dikiş vardı kafasında."

 

ÖMÜR BOYU İZLE YAŞAYACAK


Minik Deniz'in başındaki koca kesik izini hayatı boyunca taşıyacağı öğrenildi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.