Cübbeli Ahmet-Cemal Enginyurt atışması sürüyor!

Cübbeli Ahmet-Cemal Enginyurt atışması sürüyor!

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medyadan bir video yayınlayarak Cemal Enginyurt'u hedef aldı.

Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Meclis’te yaptığı konuşmada, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın “Günaydın demeyin” sözlerini eleştirerek, “Biz millet aç diyoruz sizin Diyanet İşleri Başkanı’nız ‘Günaydın demeyin’ diyor. Ne diyeceğiz ya? Bunun neyinden rahatsız oldunuz? Ben Arap mıyım ya? Ben Türk oğlu Türk’üm” demişti.

 

"SANA GÜZELLİK ENGİNYURT DİYECEĞİM"

 

“Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Cemal Enginyurt'un bu sözlerine “Senin adın bile Arapça, adın Cemal. Cemal, güzellik demek. Ben de bundan sonra sana Güzellik Enginyurt diyeceğim. Adını değiştir çabuk” diyerek karşılık verdi.


"TÜRKÇE KONUŞMAYI BIRAKIN ARAPÇA KONUŞUN"


Enginyurt da X hesabı üzerinden Cübbeli Ahmet'e tepki göstererek “Arap sevicileri; Benim ismim Arapça ve "güzellik" demek. Bu durum beni zerre kadar rahatsız etmiyor. Fakat siz bu kadar Arap aşığı olduğunuza göre, Türkçe konuşmayı bırakın Arapça konuşun. Cübbeli Ahmet, haydi bir 10 dakika Arapça konuş da, senin çocuklar keyifle dinlesin. Ne dersin?” dedi.

Enginyurt, “Ha bu arada Cemal ismini büyüklerim vermiş. Ben oğluma Alptürk ismini verdim. Ve bana isim soran herkese Türk ismi öneriyorum" diye de ekledi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.