Cübbeli Ahmet: Eskiden olsan Ahmet Hakan Demirtaş'a saz çaldırırdı!

Cübbeli Ahmet: Eskiden olsan Ahmet Hakan Demirtaş'a saz çaldırırdı!

Cübbeli Ahmet haftalık sohbetinde yaptığı açıklamada, "Eski Doğan Grubunun CNN’i Kanal D’si olsaydı, biz bu operasyonu zor yapardık. Şimdi Fox bile doğru haber vermek zorunda kalıyor" dedi.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, haftalık sohbetinde yaptığı açıklamada, "Eski Doğan Grubunun CNN’i Kanal D’si olsaydı, biz bu operasyonu zor yapardık. Şimdi Fox bile doğru haber vermek zorunda kalıyor" dedi.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cübbeli Ahmet Hoca, eski medya kuruluş sahipleri olsaydı, operasyona destek vermeyeceklerini belirterek, "Gavurların yaptığı bütün haberlerin asılsız olduğunu görüyoruz. Bir tiyatro çevriliyor. Her yaptıkları haber aleyhlerine dönüyor. Şimdi kimyasal silah olayı ortaya atıldı. Bizde kimyasal silah yok. Ama bu teröristler her türlü pisliği yapar. Biz öyle değiliz.

Mesela Tayyip Bey, 'Biz teröristleri bile öldürmek için uğraşmıyoruz' diyor. Bizim derdimiz öldürmek değil. Bütün dünya medyası 'Türkler, Kürtleri öldürüyor' diyor.

Eski medya, Kanal D'ler filan olsaydı, ne olurdu? Şimdi Fox bile doğru haber vermek zorunda kalıyor. Ama millet yemiyor. Eski kanallar olsaydı, yüzde 50-60 niye oraya girdik denilecekti" dedi.

 

AHMET HAKAN DEMİRTAŞ'A SAZ ÇALDIRIRDI

Cübbeli Ahmet'in, "Eski CNN olsa ne olurdu? Demirtaş'a saz çaldırırdı Ahmet Hakan" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

 

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.