Cübbeli Ahmet hem solcuları hem de hükümeti hedef aldı: Nah kazanırsınız!

Cübbeli Ahmet hem solcuları hem de hükümeti hedef aldı: Nah kazanırsınız!

Brezilya'da solcuların seçim kazanmasına sevinen sosyalistleri hedef alan Cübbeli Ahmet, 'Brezilya’da solcular kazanıyor buradaki solcular seviniyor 'yakında biz de kazanacağız' nah kazanırsınız' dedi.

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, dün Bursa’da gerçekleştirdiği sohbet toplantısında ekonomik krize ve Türkiye’deki solculara ilişkin ifadeler kullandı. 

Brezilya'da solcuların seçim kazanmasına sevinen sosyalistleri hedef alan Cübbeli Ahmet, 'Brezilya’da solcular kazanıyor buradaki solcular seviniyor 'yakında biz de kazanacağız' nah kazanırsınız' dedi. 

 

'Siz Brezilya'nın solcusu gibi değilsiniz ki sizde her yol var. HDP'cilik var PKK'cılık var DHKPC'lik var ondan sonra solcuyuz solcuyuz' diyen Cübbeli Ahmet şu ifadeleri kullandı:

 

'Sosyalistim mosyalistim. Sosyalistsen bir ekmeği yarıya böl de komşuna ver. Ben de diyeyim ki fakire fukaraya acıyor. Sen olmuşsun eşkıya evinde bomba çıkıyor. Milleti öldürecek sosyalist olmuş. Bana mı yutturacaksınız.' 

 

'TENCERE KAYNAMIYOR BU MİLLET BUNA BAKAR'

 

Bu sözlerinin ardından hükümete ekonomi eleştirisi yapan Cübbeli Ahmet, 'Bizim millet kimseye benzemez değişik bir millet. Ama tencere sıkıntı yapar yani. Bizim millette tencere sıkıntı yapar' ifadeleri kullandı. 

 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.