Cübbeli Ahmet, sapkın İsmailağa şeyhini böyle savundu! 'Aileleri zan altında bırakmak...'

Cübbeli Ahmet, sapkın İsmailağa şeyhini böyle savundu! 'Aileleri zan altında bırakmak...'

Cübbeli Ahmet, 6 yaşındaki kızını evlendiren tarikatçı rezaletiyle ilgili haberleri yapanları hedef aldı. Cübbeli, 'Mini etek giymiş, LGBT'ci derneklerin elinde bulunanların laflarıyla aileleri zan altında bırakmak Müslümanlara yakışmaz' dedi.

İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşında kızı HKG’yi 29 yaşındaki müridi Kadir İstekli ile dini nikahla evlendirdiği, küçük kızın o yaştan beri tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

Rezalet olayla ilgili iddianame de bugün kabul edildi. HKG ile evlendirildiği Kadir İstekli arasında geçen ses kayıtları da bilirkişi raporuyla iddianameye girdi. HKG’nin uğradığı tecavüzün boyutu ses kaydında tüm çıplaklığıyla yer aldı. Öte yandan davadan kurtulmak için HKG yerine 21 yaşındaki bir kadının yaş testine sokularak sahte rapor alındığı da belgelenmiş oluyor. Kadir İstekli’nin bu raporu alınca “Ama savcı iyi yedi” dediği de öğrenildi.

 

‘LAİK DÜZENE BAZEN UYAR BAZEN UYMAZ…’


Türkiye, tarikattaki rezilliğe karşı ayağa kalkmışken İsmailağa cemaatinin önde gelen isimlerinden Cübbeli Ahmet, söz konusu haberi yapan yayın organlarının ve çalışanların İslami hassasiyeti olmadığını iddia ederek, haberlere güvenilmemesi gerektiğini öne sürdü.

Cübbeli Ahmet, “Doğru delil ister, tanık ister. İstismar var mıdır tecavüz var mıdır? Bu delillere sahip olmayanların internet haberleriyle, hatta çarşafı çıkarmış, mini etek giymiş, LGBT’ci derneklerin elinde bulunanların laflarıyla aileleri zan altında bırakmak Müslümanlara yakışmaz” dedi.

 

Cübbeli Ahmet şöyle devam etti:

 

“Yargıya intikal etmiş konular varsa, yargıda delillendirilir. Nerede kaldı ki İslam’a göre meşru olanla laik düzende meşru olan, bazen uyar bazen de uymaz. Mesela şimdiki meşru düzende zina serbest. İslam’da serbest mi? Ehhh… Anladın mı?”

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum