Cübbeli Ahmet: Seçimler olmasa Gazze'yi kurtarırız

Cübbeli Ahmet: Seçimler olmasa Gazze'yi kurtarırız

Cübbeli Ahmet, hükümetin Gazze'deki saldırıları ülkemizde seçim olmasaydı durdurabileceğini ancak seçim olduğu için hükümetin Gazze konusunda taviz verdiğini ifade etti.

Gazze'deki saldırılar için 'Yahudi ile uğraşılmaz. Yahudi döner bunun faturasını çok pahalıya ödetir. Onun için de toplum olarak haddimizi bilelim' ifadelerini kullanan Cübbeli Ahmet'ten yeni açıklamalar geldi.

Ulusal TV'de bir programa katılan Cübbeli Ahmet, hükümetin Gazze'deki saldırıları ülkemizde seçim olmasaydı durdurabileceğini ancak seçim olduğu için hükümetin Gazze konusunda taviz verdiğini ifade etti.

 

Cübbeli şunları söyledi:

 

'Aslında biz şu anda Gazze'yi durdurabiliriz. Bir şeyleri göze alsak biz Gazze'deki saldırıları durdurabiliriz. Ama göze alamıyoruz, neden? Ekonomi bozulur. Ekonomi bozulunca seçim kaybedilir.  Bütün mesele buradan çıkıyor. Bu böyle olmaz. Biz bu kafayla vatanı milleti kurtaramayız.

4 sene de bir seçim, 2 senede bir seçim, yönetici ne kadar milli olursa olsun, ne kadar Yahudi Amerikan, emperyalizm düşmanı olursa olsun milletten oy alacağım kuşkusuyla mutlaka taviz veriyor. Bu tavizi verilmemesinin tek yolu seçim meçim düşünmeyeceksin.

Önünde seçim derdi olmayan bir ufuk açılacak. Bu noktada bunlara rest çekilecek. Ondan sonra ekonomide ne oluyorsa olacak, açlıktan ölünecek... Ondan sonra ne olursun üretimin önemini anlarsın. Buğdayın sana yetiyorsa o zaman açlıktan ölmezsin...

Hükümet ne kadar milli olsa da seçimi göze alarak ABD'nin, AB'nin NATO'nun bazı isteklerine karşı taviz vermek zorunda kalıyor. Ekonomi daha bozulursa hepten kaybederim diye.

Bizim sorunumuz bu. Bu seçim sistemiyle bu işler yürümez. Seçimden korkmayan bir şey lazım. 4 senede bir belediye seçimi, 3 senede bir cumhurbaşkanlığı seçimi... Hiçbir proje burada tutmaz.'

 

 

'20 SENEDE SEÇİM YAPILSIN'

 

Sunucunun 'Seçimleri kaldıralım mı yani?' sorusu üzerine Cübbeli Ahmet, 'Önce milli bir hükümet seçimleri kazansın. Bağlayın onu 10 sene 20 sene. 20 sene sonra bir daha seçim yapın kardeşim... ' dedi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.