Cübbeli Ahmet ve Ahmet Hakan kavgasında son gelişme!

Cübbeli Ahmet ve Ahmet Hakan kavgasında son gelişme!

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ve Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan arasında sular bir türlü durulmuyor.

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ve Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan arasında sular bir türlü durulmuyor.

Daha önce Ahmet Hakan, Cübbeli Ahmet'e 'Ey Cüppeli! Benim çıplaklığı savunduğum yalanını söylemişsin. Vaaz kürsüsünden yalancılık yapma. Müslümanları kandırma. Ben çıplaklıkla ilgili bir şey söylemedim. Ben sadece senin minicik kız çocuklarından söz ederken çıplaklığı gündeme getirebilen o kirli ve sapık zihnine laf ettim.' demişti.

 

Cübbeli Ahmet'te Ahmet Hakan'a şöyle yanıt vermişti:

 

"Eyy Cüppeli" diye seslenen Hakan,  "Kadınlardan söz ederken “karı” deme... Kabalaşma... Terbiyeli ol. Temiz bir dil kullan... Güzel konuş, güzelleştir... “Ehli sünnet, ehli sünnet” diye mezhepçilik yapacağına... Sen önce sünnetin emrettiği şekilde terbiyeli ve güzel konuşmayı öğren.'

 

Daha sonra Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen Ahmet Hakan ile ilgili olarak kişisel Twitter hesabında paylaşımda bulunan Cübbeli şunları söylemişti:

 

“Ahmet Hakan'ın yeni görevini tebrîk etmiyorum. Ömrü bana iftirâyla geçmiş bir kişi gazetecilik mesleğinde ulaşılabilecek zirve noktaya ulaştıysa bunun hakkında şâirin şu dizeleriyle teferrüste bulunuyorum; Bir iş tamamlanınca noksanlığı yanaşır, Tamâm oldu denince zevâlini bekle.”

 

'BARIŞMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL'

 

Cübbeli Ahmet dün Hadi Özışık'ın YouTube kanalında soruları cevapladı.

Uzun süredir Ahmet Hakan ile yaşadığı polemiğin gündeme gelmesi üzerine konuşan Cübbeli Ahmet , Ahmet Hakan ile barışmasının mümkün olmadığını kendisine karşı bir tavır bulunduğunu söyledi. Bu tavrın perde arkasının bilinmesi gerektiğini belirten Cübbeli, Hadi Özışık'ın arabuluculuk teklifini ise kabul etmedi.

 

 

Hadi Özışık'ın arabuluculuk teklifini ise kabul etmeyen Cübbeli Ahmet şöyle konuştu:

 

'Sen de kurtaramazsın o işi! Bir taraftan bana karşı bir şeysi var. Nereden geldiğini bilmediğimiz için senin de bu işi çözebileceğini tam sanmıyorum. Benim hiçbir gazeteciyle sorunum olmaz.'

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.