Cübbeli Ahmet'te deprem profesörlüğüne soyundu! O tarihi işaret etti: Musibet geliyor

Cübbeli Ahmet'te deprem profesörlüğüne soyundu! O tarihi işaret etti: Musibet geliyor

İstanbul depremine dair uyarılarda bulunan profesörler arasına Cübbeli Ahmet'te katıldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin etkisiyle birlikte Hatay'da da büyük bir deprem felaketi meydana geldi. Kısa bir süre önce ise Malatya'da gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem felaketi ile birlikte 44 binin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybetti. Binlerce bina ise enkaza dönüştü. Yaşanan doğal afet ile ilgili Cübbeli Ahmet ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den açıklama geldi.

İstanbul depremine dair uyarılarda bulunan profesörler arasında Cübbeli Ahmet'in açıklaması da katıldı.

Yaşanan depremler sonucunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Ünlü uyarılarda bulundu. Yapılan uyarıda 14 Mart gününü 15 Mart'a bağlayan geceye dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Uyarıya göre belirtilen tarihte bir felaketin meydana gelebileceği vurgulandı.

 

O TARİHE DİKKAT EDİN!


Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Ünlü'nün yaptığı açıklamalarda 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayacak olan gecenin önemi vurgulandı.

"Mart ayının 14'ü ve 15'i neden bu kadar önemlidir?" sorusuna ise Rumi Takvime göre ilk çarşamba olduğunun altını çizdi.

Takvime bakılarak tespit ettiklerini belirten Cübbeli Ahmet, "Senede biz iki Çarşamba'ya dikkat çekiyoruz. Dualar yazıyoruz. Ben senede iki kez bu günleri sizlere aktarıyorum." ifadelerine yer verdi.

 

MART AYININ 14'ÜNÜ 15'İNE BAĞLAYAN GECEYE DİKKAT!


Cübbeli Ahmet aktardıklarının Muhammed Mustafa Şenkidri Hazretleri kitabında yer alan ilimler arasında olduğunu belirtti. Açıklamaya göre Mart'ın ilk çarşambasını işaret ettiğini söyledi. Salı gününü çarşamba gününe bağlayan gün için senelerdir anlattığının altını çizen Cübbeli mart ayının geldiğini vurguladı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.