Cübbeli Ahmet'ten ilginç tespit! 'Millet eşcinsel olsun diye İblis kendini düzdürdü'

Cübbeli Ahmet'ten ilginç tespit! 'Millet eşcinsel olsun diye İblis kendini düzdürdü'

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, eşcinsellikle ilgili bomba bir çıkış yaptı. Cübbeli, şeytanın insanları eşcinsel yapmak için insan kılığına girip kendini düzdürdüğünü anlattı.

Haftalık düzenli olarak yayınlanan sohbetlerinden birinde eşcinsellik üzerine açıklamalarda bulunan Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, ilginç bir tespitte bulundu.

İnsanlarda Lut kavmine kadar livata diye bir şey olmadığını belirten Cübbeli Ahmet, "Lut kavmine kadar insan neslinde eşcinsellik diye bir şey yok. İblis insan kılığına giriyor. Bunlar Hadis-i Şeriflerde geçiyor. İblis yeter ki bu millet eşcinsel olsun diye kendini düzdürdü" dedi.

İblisin erkek kılığında erkeklerle ilişki yaşadığını söyleyen Cübbeli Ahmet, "Evet, söylediğim gibi. İblis erkek kılığına girerek erkeklerle cinsel ilişkiye girdirdi kendini. Bu millet harama bulaşsın diye kendini düzdürdü. Bunları anlatamadık tabii biz insanlara. LGBT'liler de milyon dolarlık derslik kurmuşlar alıyorlar oradan derslerini. " ifadelerini kullandı.

 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum