Cübbeli Ahmet'ten tepki çeken çıkış! 'Namaz kılınmadığı için ekonomi böyle'

Cübbeli Ahmet'ten tepki çeken çıkış! 'Namaz kılınmadığı için ekonomi böyle'

Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, ekonomik krizin nedenini namaz kılmamaya bağladı.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, ekonominin gidişatını toplumun namaz kılmamasına bağladı. 'İmansızlıktan sonra en büyük günahın namazsızlık olduğunu ifade eden Ünlü, "Toplumun yüzde 90'ı namaz kılmıyor. Ondan sonra 'ekonomi neden böyle' diyorsunuz. Sen ekmek bulduğuna şükret'' dedi.

 

''NAMAZ KILINMADIĞI İÇİN EKONOMİ KÖTÜ''

 

Konuşmasında imansızlıktan sonra en büyük günahın namaz kılmamak olduğunu söyleyen Ünlü, bir de örnek vererek Ben-i İsrail'de bir kasabaya günahkar birinin geldiğini ve su içtiğini bunun sonucunda oradaki bütün su içme yerlerinin kuruduğunu söyledi.

 

"SEN EKMEK BULDUĞUNA ŞÜKRET"

 

Ünlü, ''İmansızlıktan sonra en büyük günah namaz kılmamak. Toplumun %90'ı namaz kılmıyor. Ondan sonra 'ekonomi neden böyle' diyorsunuz. Sen ekmek bulduğuna şükret'' ifadelerini kullandı.

 

 

ABDURRAHMAN DİLİPAK’TAN TEPKİ

 

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabından Ahmet Mahmut Ünlü’nün o sözlerini alıntılayarak tepki gösterdi.

“Şimdi neyi, nasıl düzelteceksin” diye soran Dilipak, “Namazın anlamı ve insana yüklediği sorumluluğun farkında olmak, insanı kötülük yapmaktan men eder, etmiyorsa o namaz gösteriştir. 2 namaz kıldın diye ekonomi düzelmez, doğru işler yapacak, üreteceksin, ayrıca Allah bizi artırarak- eksilterek imtihan eder” ifadelerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.