Cübbeli, bana 'beddua seansları' düzenliyorlar diyerek İsmailağa'ya beddua etti

Cübbeli, bana 'beddua seansları' düzenliyorlar diyerek İsmailağa'ya beddua etti

Cübbeli Ahmet, İsmailağa Cemaati'nin kız yurdunda kendisine yönelik gece saatlerinde beddua seansları düzenlendiğini söyleyerek isyan etti ve kendisi de İsmailağa'ya beddua etti.

İsmailağa Cemaati'ne bağlı ve kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' takma adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kendisine 'beddua seansları' düzenlendiğini iddia etti.

Sosyal medyada dolaşıma giren videosunda İsmailağa Cemaati'nin "merkez" kız yurdundaki çocukların gece uyandırıldığını belirten Cübbeli, "Benim için kız yurtlarında beddua seansları yapıyorlar" dedi.

 

NE OLMUŞTU?

 

İsmailağa Cemaati'nin ölen lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu Hamas’ın İsrail’de yaptığının aynısını Türkiye’de yapma çağrısında bulunmuş ve "Hamas’ın Filistin’de yaptığını biz Türkiye’de yapmak zorundayız. Biz şu an itibarıyla eğer vakti zamanı iyi değerlendirebilirsek Türkiye’de bir devrimin olmaması için hiçbir sebep yok" demişti.

Bunun üzerine kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü yaptığı bir konuşmada bu sözlere tepki göstererek, Ustaosmanoğlu için “FETÖ’den beter” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.