Cübbeli bölücülük yapıyor! Diyanet'e ve Şii'lere saldırdı, kafir ilan etti

Cübbeli bölücülük yapıyor! Diyanet'e ve Şii'lere saldırdı, kafir ilan etti

Cübbeli Ahmet, Türkiye ile İran arasında geçtiğimiz günlerde imzalanan dini işbirliği anlaşmasına tepki gösterdi. Cübbeli Şii'lere de saldırarak kafir ilan etti!

Türkiye ile İran arasında geçtiğimiz günlerde dini işbirliği anlaşması imzalandı.

26 Aralık'ta başkent Ankara'da bir araya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve İran İslam Cumhuriyeti İslami Kültür ve İletişim Kurum Başkanı Ebuzer İbrahimi Türkmen anlaşmayı imzaladı.

Taraflar, İslam dünyasında devam eden problemlere değinirken, "İslam ülkeleri arasında işbirliğine ve aşırıcılığa karşı mücadelenin önemine" dikkat çekti.

 

CÜBBELİ'DEN ÇOK SERT ELEŞTİRİ

 

Bu anlaşma haberinin ardından Cübbeli Ahmet'te bir sohbet videosunda bu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Diyanet'i eleştiren Cübbeli, 'Kur’an’ımıza eksik diyen, sünnetimizi inkâr eden, Âişe anamıza iftira eden Şî’ayla imzalaşan Diyanet’in, Eski Fetöcü diyalogcular gibi diğer dinlerle de imzalaşmayacağından nasıl emin olalım?!' dedi.

 

İşte Cübbeli'nin o açıklamaları;

 

'Diyanet ne yapmış. İran'la Şia'larla dini meselerde beraber hareket etme metnine imza atmış. Ne yapmışlar yani.  

 

Şİİ'LERİ KAFİR İLAN ETTİ

Bu Şia denilenler bunlar ne söylüyor. Kur'an eksiktir diyorlar. Şia'nın imanı budur. Hazreti Osman efendimize iftira derler. Hazreti Osman Ehlibeyt ayetleri Kur'an'dan çıkartmış böyle binlerce ayet eksikmiş binlerce.

Şia'nın birinci itikadı budur. İkincisi ise Ebubekir Ömer, Hz. Ali'nin hakkını gasp etmiştir. Halifelik hakları değildir derler.

Üçüncü ve en büyük itikadları ise sahabeden 5 kişi müstesnadır sahabenin tümü peygamberden sonra kafir olmuştur haşa.

Bütün Kur'an'ın ayetleri bize sahabeden geldi sahabeden ayet ayet toplandı sahabe peygamberin vefatından sonra kafir olmuşsa zaten elde Kuran diye bir kitap kalmamış kafir olanın getirdiği ayet mi olur ya.

Bunlara Müslüman denecek bir tarafları yoktur . Ayşe annemize en büyük iftira yaparlar. Hayvanların ayaklarının altına Ebubekir Ömer ismi yazarlar. Bunların yemediği bir nane yoktur

Ebussuud Efendi şeyhulislam Efendim en büyük Şeyhülislam Kanuni Döneminde. Bunlar kâfirdir kafir demeyen de kafirdir diye fetva vermiştir.

Ama bunun için de Efendim ben sahabeye kafir demiyorum. Ben Kur'an'a eksik demiyorum şeklinde bir adam varsa biz onun şahsında özel olarak kafir demeyiz. 

Ama bunların itikat kitaplarında Efendim hadis kitaplarında bütün kitaplarında bu dediklerim yazıyor. Aynen bu dediklerim yazıyor.

En son Suriye'de ne yaptılar bunlar 10 milyon müslümanı kesmediler mi asmadılar mı kaç tane binlerce on binlerce kadının ırzına tecavüz ettiler, çocuklarını kestiler ateşe attılar bütün değirmenlerde yaktılar bunlar...

Şu anda yeni daha Suriye'nin acısı dinmemiş bu 4 milyon, 5 milyon muhacir Suriye'den niye geldi bize.

Şiaa bu işte...

Esed'i desteklemeseydi otur aşağı bu milleti muhacir edemezsin deseydi.

Bu insanlar evinden barkından malından canından olur muydu?

Bizim Diyanet sanki ehli sünneti çok güzel anlattı sanki milleti FETÖ'den kurtardı sanki milleti İŞİD'ten kurtardı sanki bugüne kadar çok büyük faaliyetler düzgün faaliyetler yaptı becerdi.

Ondan sonra millet bu kadar helak oldu yüz binlerce insan FETÖ'ye Mehdi Mesih diye gidene kadar neredeydiniz?

Bir ayet hadis okusaydınız millete.'

 

BÖLÜCÜ SÖYLEMLER

Cübbeli Ahmet Müslümanlar arasındaki mezhep farklılıklarını körükleyerek bölücülük yapıyor. Cübbeli'nin bir kısım müslümanları "kafir" ilan etmesi ancak emperyalistlerin işine yarar. Günümüzde Ortdadoğu'da ve geçmişte Türkiye'de yaşanan mezhep ayrılıklarının getirdiği savaşlar, bu tür bölücü söylemler yüzünden olmuştur.

 

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.