Cübbeli: Dirildi, kabirde namaz kıldı

Cübbeli: Dirildi, kabirde namaz kıldı

Anlattığı gerçek dışı olaylara her gün yenisi anlatan Cübbeli Ahmet son konuşmasında,bir kişinin dirildiğini ve mezarda namaz kıldığını iddia ettii.

Cübbeli Ahmet diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü anlattığı akıl dışı olaylara bir yenisini daha ekledi. "Haftanın sohbeti" adı altında konuşmalarını sosyal medya ve kendi televziyon kanalında yayınlayan Cübbeli, gerçek dışı olayları "Hadis" dediği nakillere dayanarak anlatıyor.

Velilerin keramet sahibi olduğunu iddia eden Cübbeli, hadis kaynağı söylediği bir kitaptan bahsederek, ölünün nasıl dirilip mezarda namaz kıldığını anlatıyor.

Cübbeli;

 

"Sabit el-Bünanî çok büyük bir velidir. Velilerin en büyüklerindendir. Kabrinde namaz kılma nimetine mazhar olmuş. Allahu Teala Yarabbi kabirde namaz kılmayı bir kuluna nasip ettiysen beni de o kuluna bağışla diye dua etmiş. Ve hakikaten kabrini defnedenlere vasiyet etmiş derin kazın diye. Onlar tahtalarla üstünü kapatırken mübarek ayağa kalkmış ve bütün cenaze mürettebatı yere düşmüşler dirildi diye. Fakat yine de tabii kapanmış. Çünkü vasiyeti öyle. Bu ümmetten kabirde namaz kılan bir kişi Sabit el-Bünanî'dir. Bir kişi rivayet ediliyor kabirde namaz kılan. Bu ümmetten kabirde ayakta namaz kılan denince Sabit el-Bünanî adı geçer." diyor.

 

İşte Cübbeli'nin hayal ürünü o konuşması

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum