Cübbeli eski 2 Diyanet Başkanı'nı hedef aldı! Ali Erbaşı övdü

Cübbeli eski 2 Diyanet Başkanı'nı hedef aldı! Ali Erbaşı övdü

Cübbeli Ahmet lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medya hesabından olay yaratacak bir paylaşımda bulundu. Cübbeli, tweetinde Ali Erbaş'tan önceki iki Diyanet İşleri Başkanı'nı hedef aldı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, geçtiğimiz hafta Ankara Hacı Bayram Camii'nde, kıldırdığı temsili Cuma namazındaki hutbesinde, "Ey insanlar! İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti. Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir, bunun hikmeti. Yılda yüzbinlerce insan gayri meşru ve nikahsız hayatın islamî literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu Hiv virüsüne maruz kalıyor. Geliniz bu tür kötülüklerden insanları korumak için birlikte mücadele edelim" ifadelerini kullanmıştı.

ALİ ERBAŞ'A DESTEK VERDİ 

Kur'an'a dayanan bu sözleri dolayısı ile bazı çevrelerce ayrımcılıkla suçlanan Erbaş'a birçok kesimden ve özellikle din alimlerinden destek gelmeye devam ediyor. 

Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'de Prof. Erbaş'a tartışma çıkartacak bir mesajla destek verdi. 

Cübbeli, "Bundan evvelki iki Diyânet Reisi zamânında zındıkları kızdıracak hiçbir beyân olmadığına göre şimdiki Diyânet doğru yolda!" ifadelerini kullandı. 

 

cubbeli-022.jpg

 

ESKİ DİYANET İŞLERİ BAŞKANLARINI HEDEF ALDI

Cübbeli Hoca'nın kastteği isimler ise Prof. Dr. Mehmet Görmez ve ondan önceki Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu idi.

Ahmet Mahmut Ünlü'nün bu cümlesinin ana fikri ise mesajından saatler önce paylaştığı iki tweette gizli aslında. 

"2 SENE 7 AY HAPİS YATTIM, ŞİMDİKİ DİYANET DOĞRU YOLDA"

Ünlü peşpeşe attığı bu iki tweette şu ifadeleri kullanıyor:

"Ben "Deprem İlâhî Îkâz" Dedim Diye 2 Sene 7 Ay Hapis Yattım! Şimdi Diyânet Reisi'nin "Zinâdan Bela Geliyor" Dediğini Duymak Bizi Çok Sevindirdi.

Diyânet İşleri Başkanlığımızın kıymetli üyelerini, "Koronavirüs gibi hâdiseler ilâhî bir îkazdır" şeklindeki yazılarından dolayı çok tebrîk ediyoruz. Allâh-u Te'âlâ hizmetlerinde muvaffak eylesin. Âmîn!"

 

cubbeli1-011.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.