Cübbeli Hoca'dan CHP'ye ağır eleştiri: Atatürk'ün kemiklerini sızlatıyorsun

Cübbeli Hoca'dan CHP'ye ağır eleştiri: Atatürk'ün kemiklerini sızlatıyorsun

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, ülke gündemi ile ilgili konular nedeniyle CHP ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu, Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu'na ağır eleştiriler getirirken hükümeti AK Parti ve MHP'yi de uyardı. 

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü son günlerin tartışılan siyasi olaylarını yorumladı. Ünlü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve mazbatasını alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert bir şekilde eleştirdi. Ünlü CHP'nin PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile işbirliğine ise adeta ateş püskürdü. 

Resmi Twitter adresinden yayınladığı video ile, "Ben Siyaset Yapmıyorum Ama Evvelden beri milli konularda konuşurum" diyen Ünlü, "Demirtaş’ı beğenirsen, Ermeni soykırımını kabul eden, devlete seri katil diyen ve vatan için şehit olmayı boş iş sayan Kaftancıoğlu’yla bir olursan İmamoğlu değil Müftüoğlu olsan fayda yok" dedi. 

"TERÖR SEVİCİLİĞİ TERÖRÜ SEVMEK NE DEMEK YA"

Cübbeli Ahmet Hoca, son günlerin en tartışmalı ismi olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu şehitler için daha önce twitter yayınladığı mesajı nedeniyle eleştirdi. Ünlü konuşmasına şöyle başladı; "Şehitler devam ediyor. Milli Meselelerimiz önemlidir. Bazıları siyesete girmesen ne olur. Bunun siyasetle ne alakası var. Milli meselelerin siyasetle alakası yoktur. Vatan meselesi beka meselesi, askere polise kurşun sıkma meselesi bunlar milli meselelerdir. Milli mesele dini meseleden ayrılmaz. Ayırırsak Allah muhafaza vatan işgal altına girince vatanda kalmaz iman da kalmaz. Terör seviciliği, terörü sevmek ne denek ya. PKK da YPG'ye de Allah lanet eylesin."

"KILIÇDAROĞLU TERÖRİSTLER İÇİN DEMİŞ; PİKNİK YAPIYORLARDI"

Cübbeli Hoca, kendisinin siyasetten anlamadığını belirterek, "Particilikten hiç anlamam. Kılıçdaroğlu. Şimdi laflara bak. Teröristler için söylüyor; Piknik yapıyorlardı. Terörist olabilirler ama o zaman ellerinde silah olması lazımdı, silah yok. Böyle bir laf olabilir mi ya. Askeri polisi öldürürken silahı var. Milletin çoluk çocuğunu kaçırırken silahı var. Bak şuna. Teröre başvurmadığı sürecinde biz YPG'yi terör örgütü olarak görmeyiz" ifadelerini kullandı. 

"AKŞAMA KADAR DOMUZ ETİ YESİN BANA NE"

Cübbeli Hoca son zamanlarda gündemde olan CHP İl Başkanı Kaftancuoğlu'nu ağır bir şekilde eleştirdi. Cübbeli şöyle konuştu; "Bana ne partiden. Parti pırtı. Ama şu anda İstanbul İl Başkanı var. Canan Kafkancı diye bir kadın." Bu arada dinleyicilerden 'Domuz eti yiyor' sözü üzere Ünlü, "Ya sizde domuz etine takmışsınız. Ya domuz etini akşama kadar yesin bana ne ya. Domuz eti yemek haramdır. Ama ben bazı gevurluklardan bahsedeceğim. Yerse haramdır günahı kendine." 

"FETÖ PKK HACIDAN HOCADAN ORTAYA KARIŞIK SALDIRIYORLAR"

Ünlü Canan Kaftancıoğlu'nın twitterden paylaştığı sözleri okuyarak şu şekilde konuşmaya devam etti; "Kim şehit olmak istiyorsa gitsin olsun. Aptalca politikalar yüzünden ölen masum insanlara şehit diyerek ölümü kutsamaktan vazgeçin artık." demiş.

Ya biz vatanımız korumaya uğraşıyoruz. Düşmanlarımız önce İstanbul'u ardından tüm Anadoluyu almak istiyor. Pentagon'un haritasında bunlar var. Yahudiler bizim 24 vilayetimizi bu PKK ve PYD eliyle aldırmak istiyor. CIA adamlarıyla bir FETÖ'den bir PKK'dan bir hacıdan bir hocadan ortaya karışık saldırıyorlar. Beka sorunu var demek. Kurtuluşa daha ermemişiz demek. Bunları söyleyen bir il başkanı. Bu milli bir sorun değil mi şimdi? Bu kadar insan oy veriyor. 4, 4,5 milyon. Ama il başkanının konuştuğu lafa bak." 

"SEN ATATÜRK'ÜN KEMİKLERİNİ SIZLATIYORSUN"

Cübbeli Hoca, Canan Kaftancıoğlu'nun bir çok açıklamalarına değinerek şunları kaydetti; "Sen madem ki Atatürkçüyüm diyorsun ulusalcıyım diyorsun. Sen o zaman Atatürk'ün kemiklerini sızlatıyorsun. Sen bu il başkanını alman lazım değil mi? Nasıl şehide böyle konuşuyor? Bak Canan Kafkancıoğlu. Devlet katil değil diyor. Seri katil diyor. Bunları söyleyen nasıl bir il başkanı oluyor. Bu nasıl politika. Buna nasıl soruşturma açılmıyor. Ben anlamıyorum ya. Ondan sonra sen siyaset. Ne siyaseti kardeşim. Devletimiz buna göz yummamalı. Hükümetimiz göz yummamalı. Buna millet de göz yummaz yani. Ondan sonra bak ne diyor. Aslan CHP aslam BDP diyor. BDP CHP aynı yola girdi diye eleştiren gerzekler. Yol doğru mu ona bak sen diyor. Tarih de bugün (24 Nisan) Ermeni soykırımı başladı diyor. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz diyor."

"DOĞU PERİNÇEK'İ ÇOK TAKDİR ETTİM"

Ermeni soykırım iddialarına da cevap veren Cübbeli Ahmet Hoca şu şekilde devam etti; "Asla Osmanlı Ermenilere katliam yapmadı ki. O Ermeni çetelerinin yaptığı toplu mezarlar yeni yeni bulunuyor. Bak Doğu Perinçek bu işle ilgilendi uğraştı. Avrupa parlamentolarına gitti. Dava açtı. Oradaki Ermeni kararlarına etki ederek iptal ettirdi. Devletçi insanlar böyle olur. Ben çok takdir ettim kendilerini. Efendim namaz kılıyor mu, o bu bu mu? İnsanların ameli Allah ile kendi aralarındadır.  Bunları birleştirdiğiniz zaman buradan milli bir sorun çıkıyor mu çıkmıyor mu? Çıkıyor."

"ULAN NE BARIŞCIL UZLAŞMACI"

Cübbeli Hoca mazbatasını alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da çok sert eleştirdi. Cübbeli şöyle konuştu; "Şimdi Ekrem İmamoğlu ne demiş. Şimdi Demirtaş diye bir adam var. Ben diyor Öcalan'ın heykelini dikeceğim. İşleri güçleri Öcalan. Bebek katili. Bu kadar 50 bin 100 bin insanın ölümüne sebep olmuş bir adamın heykelini dikeceğiz diyen adam bunlar ya. Şimdi Ekrem İmamoğlu ne diyor. Demirtaş'ın siyasette aktif olduğu dönemde çizdiği çizgiyi beğenenlerden birisiydim. Gerçekten barışçıl uzlaşmacı birisiydi. Ulan ne barışcıl uzlaşmacı. Millete dedi sokağa çıkın dedi. 60-70 kişiyi öldürttü. Yasin Börü gibi çocukların boğazlarını kestiler. Kurban eti dağıtan çocukları arabalarla üzerinden geçerek çiğnediler. Bir de çocuğun cesedini yaktılar. Bunlar olmadı mı? Siyaset mi yapıyoruz şimdi? Şimdi bunları diyen bu adam. Sen şimdi nasıl dersin ki ben bu adamı beğeniyorum."

"BİR DE BİR BAKARIM BEN AJANMIYIM SAPIK MIYIM"

Cübbeli Hoca İmamoğlu'nun eleştirmeye devam ederek şu şekilde devam etti; "Diyor ki; Bugün de halen aynı kanaatteyim. Şimdi sen Canan Kaftancıyla ile birleşmelerini anlıyor musun? Cins cinse meyleder. Sonra diyor ki; Benimle ilgili pozitif şeyler söylemesi beni mutlu etmiştir. Şu anda Demirtaş benimle ilgili pozitif bir şey söylese. Tecridi iman ve tecridi nikah yaparım. Bir de bakarım ben ajanımıyım sapık mıyım. Acaba bu Demirtaş beni niye methetti arkadaş derim. Apo'nun heykelini dikecek adam beni niye methediyor derim ya. Acaba gizli terörist miyim derim."

"DEFOLUP GİDİN ALLAH BELANIZI VERSİN"

Kim siyaset yaparsa yapsın. Bu milletin çizgisi var. Terörle ilgili çizgisi var. Vatanın bölünmemesi ile ilgili çizgisi var. 15 Temmuz başarılı olsaydı bu ülke gittiydi. İncirlik üssü CIA ile FETÖ üssü gibi çalışıyor. İşte diyorlarmış üslerimizi çekeceğiz. Defolup gidin Allah belanızı versin. Allah lanet eylesin hepinizi. Mossad'ına da CIA'yine de FETÖ'cüsüne de PKK'sına da PYD'sine de Kahhar isminle kahreyle. Amin."

"İMAMOĞLU DEĞİL MÜFTÜOĞLU OLSAN BOŞ"

Cübbeli Hoca CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun Kuran okumasına ve Eyüpsultan'a gitmesini de değerlendirerek eleştirilerine şu şekilde devam eti; "Bak öyle Yasin okumakla. Eyüp Sultana gelmekle gitmekle bu iş olmaz. Hadiste buyruluyor ki; Kişinin kendine bakma yanında gezdiklerine bak. Efendim yok şehirlerle alay eden. Yok darbeye direnle alay eden. Sizin Allah'ınız diyenlerle dostluk ettikten sonra kabir ziyaretleriyle bu işler düzelmez. İmamoğlu değil Müftüoğlu olsan boş. Evvela arkadaşlarını seçeceksin. HDP'ye PKK'ya PYD'ye bu kadar açık beyanlarda bulunan bu kadının bir an evvel il başkanlığının değiştirilmesi lazım."

"CHP, ATATÜRKÇÜ, ULUSALCILARLA MÜŞTEREK NOKTALARIMIZ VAR"

Cübbeli Hoca farklı kimlikte olanların ortak noktaları olduüunu vurgulayarak şu şunları söyledi; "CHP'ye de yazık. İçinde bulunan Atatürkçüler var. Ulusalcılar var. Onlarda bunları istemiyor. Ne olursa olsun. Müşterek noktalarımız var bu insanlarla. Şimdi mesela PKK'ya düşmanlıkta, vatanın bölünmemesi hususunda, Kemalist, Atatürkçü, Laik, CHP'li, hangi partiden olursa olsun, HDP hariç. Burada aynı vatanın evladıyız. Herkesin dini imanı ameli kendine ait. Burada aynı müşterek noktası ne olması lazım. Vatanın bölünmez bütünlüğü konusu olması lazım. Vatanın bölünmez bütünlüğüne en büyük darbeyi bu PKK, PYD ve HDP kanadı vurduğuna göre, bizim hassasiyetimiz bu terör ve terör sevicilere karşı uyanık olmaktan geçer."

"MHP'NİN GİDİŞATI GÜZEL: ADAM (D. BAHÇELİ) DOĞRU SÖYLÜYOR" 

Cübbeli Hpca MHP ve Devlet Bahçeli'nin siyasi duruşunu beğendiğini belirterek şunları kaydetti; "MHP'nin de gidişatı güzeldir. Beka sorunu diyor. Bak hala beka sorunu diyor. İstanbul diyor beka sorunu diyor. Şimdi bu millet anlamamış bu beka sorununu. Kardeşim İstanbul'un il başkanlığında bu kadın varsa. İmamoğlu'da bu kadınla yöneteceğim diyorsa. Bu kadının twitleri ortada bu şekildeyse İstanbul'da beka sorunu olur tabi. Sen Ermeni soykırımını tanıyorsun ya. Ermeni soykırımını tanıyanla bu İstanbul'da bir düzen olur mu ya? Adam (Devlet Bahçeli) hakkı söylüyor. Türkiyeyi geçtik İstanbul beka sorunu. Neden? Böyle bir il başkanı olmasaydı. Aklı başında düzgün bir il başkanı olsaydı. Demokratik seçim. Kim çıkarsa o kazanmış, bana ne. Ama yönetimde bu kafa ve zihniyet olursa Herkes bunda endişeye düşer mi? Düşer kardeşim. Ben de düşüyorum, korkuyorum. Terör sevicileri acaba bir filim mi verilecek diye korkuyorum. Allah fırsat vermesin. 

HÜKÜMETE VE CUMHUR İTTİFAKINA UYARI

Cübbeli Hoca hükümeti ve Cumhur İttifakı ortakları olan AK Parti ve MHP'ye de uyarılarda bulunarak konuşmasını şu şekilde konuştu; "Buradan uyarıyorum. Bu Cumhur İttifakını genişletelim diye. FETÖ'cü metöcü PKK zihniyetli, terör sevici, şucu bucu, bir karman çorman yine eskisi gibi. Çözüm sürecinde olduğu gibi bir karmaşaya verilecek politikalar izlenmeye çalışılırsa iş çok kötü noktalara gidebilir. Ben Allah için uyarıyorum. Ekonomi bozulabilir. ABD saldırabilir. Az yiyeceğiz, keyfimizden kısacağız. Teröristleri demiyorum teröristleri sevenlere bile asla temayül göstermeyeceğiz. Vatanımızın bölünmemesi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olacağız"

"YAPMIŞSAM ALLAH BANA LANET ETSİN"

Cübbeli Hoca kendisiyle ilgili iddialara da değinerek şu şekilde konuştu; "Tayyip Beyi İstanbul belediyesini kazandığından beri tanıyorum. O zamandan buyana ne bir kere belediyeye gitmişim. Ne önünden yanından geçmişim. Tesadüfen belli o istikametten geçmem için geçmişimdir yoldan. Ne bir ihale bilirim. Ne bir maddi menfaat talep etmişim. Külliyemizi işgal ettiler. Biz bu konularda becerikli olsaydık. Malımızı geri alırdık. Malımızı bile geri alamadık. Benim belediyede bir kuruş ihale gelirim olmuşsa. İhale kazanmaya sebep olmuşsam. Telefon edip şu şu işi yapın demişsem. Allah bana lanet eylesin. Yok eğer ben böyle yapmamışsam bana iftira ediyorlarsa Allah onlara lanet eylesin. Amin."

"USTURA ÇİFT KESER KARDEŞİM"

Cübbeli Hoca kendisini dinleyenlerin kendisine olan duada amin denilmesini eleşterek şöyle konuştu; "Bana dua ederken amin demiyorsunuz ya. Ustura çift keser kardeşim. Ben o kadar güveniyorum ki bana okurken de amin diyeceksiniz. Tamam mı kardeşim. Çünkü ben şartlı söylüyorum. Eğer ben şu bu işe aracı olduysam. Değil damat. Damatta 2-3 senelik. 25 seneyi konuşuyorum. Şu ana kadar 25 senedir bir kere telefon, hamine kar yakınımdır diye bir kart bir yazı gönderdiysem Allah belamı versin. (Dinleyenler. Amin). Benim derdim ülkemin bölünmemesi. Yahudilerin planının geçerli olmaması. Kürdistan üzerinden Mossad'ın, Yahudinin planlarının bozulmasıdır. Derdimiz bundan ibarettir. Bağırışımız çağırışımız asla siyasi değildir."

İşte Cübeli Hoca'nın CHP, Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu ve İmamoğlu'nu ağır eleştirdiği video;

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum