Cübbeli kendisine suikast planlayan Rektörü YÖK'e şikayet etti

Cübbeli kendisine suikast planlayan Rektörü YÖK'e şikayet etti

Cübbeli Ahmet, kendisine yönelik suikast planladığı iddia edilen Şırnak Üniversitesi Rektörü Abdurrahim Alkış'ı YÖK'e şikayet etti.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Şırnak Üniversitesindeki FETÖ yapılanmasını ve üniversite rektörü Abdurrahim Alkış’ın Cübbeli Ahmet'e suikast planladığını açıklamıştı. Cübbeli Ahmet, kendisine yönelik yapılan suikast planı ve Şırnak Üniversitesindeki FETÖ yapılanmasına ilişkin Youtube kanalından açıklamalarda bulundu.

 

Şırnak Üniversitesi Rektörüne yönelik, "Bu nasıl rektör?" diye soran Cübbeli Ahmet, kendisine ilişkin yazışmaları hatırlatarak şunları söyledi:

 

"Solcu kanallarda da, hükümet yanlısı kanallarda da bu kişiyle ilgili haber yapılmıyor. Bunun hiç mi haber değeri yok? Hani FETÖ ile mücadele? Memleketi vatan hainleri basmış. Bunlar temizlenmeden bu ülkenin evlatları rahat edemez. Birçok üniversite bu durumda. Memleketi ne hale getirdiler, hala varlar."

Ankara'da bir milletvekili ile görüştüğünü bildiren Cübbeli Ahmet, "Bu milletvekili, Şırnak Üniversitesi Rektörü ile ilgili, 'Bu adam her gün Meclis'te. Koridorlarda geziyor' dedi. Çünkü YÖK'e gidiyor. YÖK'ün başkanı FETÖ'cü olmayabilir, iyi insan olabilir. Ama bu yetmiyor. Bir vazifenin başındaysan orada faaliyet gösteren FETÖ'cüleri vazifeden atman, suç duyurusunda bulunman gerekiyor. Aksi takdirde senin döneminde rahat ederler. Onlar bile senin kalman için dua ederler. Darbe oluyordu, az daha Amerika geliyordu. Bu darbeyi bunlar yaptı. Sen daha nasıl durursun?" şeklinde konuştu.

 

Şırnak Üniversitesi Rektörünün kendisine yönelik suikast planladığını kaydeden Cübbeli şöyle devam etti:

 

"Bu hususta ilk açıklamaları Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı yaptı. Bu hususlar savcılığa dosya olarak sevk edildi. TRT Kurdi'de programları yayınlanan Ruhullah Öz var. Kendisi dışarıda serbest geziyor. Ben bir sohbet yaptım kanalımda. Daha sonra bu kişi Şırnak Üniversitesi Rektörüyle yazışmalar yapıyor. 'Perinçekçilerin açıklamalarıyla gaz almış, sizi hedef almış. Bir şey yapmak gerek' diyor. Rektör ise, 'Cevdet abiye yolladım o gereğini yapar' diyor. Bakalım ne yapacaklar şimdi? Beni zehirleyeceklermiş. Bunlar rektörlüklerde var. TRT'de program yapıyorlar. Bunlar asıl milleti zehirliyorlar. Sizin gibi kriptolar bizim aramızda dururken bu devlet güvende olur mu?"

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.