Cübbeli nereye bakıyor?

Cübbeli nereye bakıyor?

Gazeteci Hadi Özışık’ın oğlu Rıdvan Özışık'ın nikah törenine Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de katıldı. Cübbeli'nin nikahtan paylaşılan bir fotoğrafı oldukça dikkat çekti.

İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık’ın oğlu Rıdvan Özışık ile Büşra Durmuş'un nikah töreninde dikkat çeken isimler yer aldı.

İstanbul Pendik'teki bir otelde düzenlenen ve iş, sanat, siyaset ile medya dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı düğün, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in kıydığı nikahın şahitliklerini Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın yanı sıra TBMM Başkanvekili Celal Adan, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AKP Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AKP Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ciner Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kenan Tekdağ yaptı.

İşte o kare:

 

cubbeli-dugun-siyasetcafe.jpg

 

Düğüne katılan isimler arasında Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de vardı.

Gazeteci Sevilay Yılman, sosyal medya hesabından Ahmet Mahmut Ünlü, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan ve Gazeteci Çağlar ile birlikte çektirdiği fotoğrafını paylaştı.

Sevilay Yılman, “Ben bu düğün işini çok seviyorum ya! Asla yan yana gelemeyeceğiniz insaLarla karşılaşırsınız ve böyle enteresan enstanteneler yakalanır????Sevgili dost ağabeyimiz @HadiOzisik ın biricik oğlunun düğünündeyiz... Cübbeli Ahmet Bey ve milletvekilimiz @LutfuTurkkan @caglarcilara” mesajını yazdı.

Yılman'ın paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada konuşuldu. 

 

İşte o mesaj ve fotoğraflar:

 

sevilay-yilman-siyasetcafe.jpg

sevilay-yilman-siyasetcafe7.jpg

sevilay-yilman-siyasetcafe854.jpg

 

 

siyasetcafe.com

 

turkiye-hariyasi-001.JPG

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
53 Yorum