Cübbeli şimdi de kahin oldu! 17 Mart gecesi bela yağacak

Cübbeli şimdi de kahin oldu! 17 Mart gecesi bela yağacak

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Koronavirüs'e karşı 132 kez 'bulaşıcı mikroplardan korunma' duasının okunması gerektiğini söylemişti. Bugün ise; yarın geceye dikkat çekerek: "bela yağacak" kehanetinde bulundu.

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Koronavirüs'e karşı 132 kez 'bulaşıcı mikroplardan korunma' duasının okunması gerektiğini savunmuştu. Şimdi de kahinliğe soyundu ve "bela yağacak" dedi. 

Yaptığı açıklamalarla kamuoyunda "Hurafeci" "Nakilci" olarak tanınan Cübbeli, kaynağı belli olmayan "Bir Evliya'dan" diye naklettiği sözlerin hadis olduğunu iddia ediyor.

Bunlara inanmayanları da Hadis inkarcıları, Ehl-i Sünnet düşmanları ilan eden Cübbeli'nin son sözleri de kehanette bulunmak oldu.

Geleceğin Allah dışında hiç kimse tarafından bilinmesinin mümkün olmadığı hakkında açık ayet varken, Cübbeli'nin tarih vererek "Bela yağacak" sözlerini din adına söylemesinin hiç bir geçerliliği yoktur.

Kehanetin kaynağını ise "Evliyaullah" dediği bir kişi olarak gösteriyor.

Geçmişte ve günümüzde kahinler çeşitli kehanetlerde bulunmuşlardır. Ancak buna İslam dinini alet ederek din adına kehanette bulunmak şirktir.

 

İşte Cübbeli'nin kendi sosyal medya hesabından yaptığı kehanet açıklaması:

 

"YARIN GECE BELA YAĞACAK"

Cübbeli, 16 Mart'ı 17 Mart'a bağlayan gecede başımıza belaların yağacağı kehanetinde bulunarak şöyle devam etti; Kıymetli takipçilerimiz, önümüzdeki 17 Mart yani salıyı çarşambaya bağlayan gece Rumi takvime göre mart ayının ilk çarşamba gecesidir. Bu zaman diliminde Evliyaullahın keşfine göre Muhammet Mustafa Mahua ül Hazretleri, Evliyaullahın reislerinden küçük Fatih Ehlinden bir zaddır. "Ratül bir hayat" adlı bir eseri vardır. Çok muhteber bir eserdir. O eserinde buyuruyor; ki hicri hesaba göre safer ayının son çarşambası nasıl bir senelik belalar yağıyorsa onun için dualar okunuyorsa beşair tarafından irtifaklı mesele. Mart ayının ilk çarşamba gecesi de böylece belaların yağdığı bir gecedir. 

 

İŞTE O AÇIKLAMA:

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum