Cübbeli'den deprem kehaneti açıklaması! 16 Mart'ta büyük deprem mi olacak?

Cübbeli'den deprem kehaneti açıklaması! 16 Mart'ta büyük deprem mi olacak?

Mart ayında deprem olacağına dair söylentiler sosyal medyada yayılarak gündem oldu.

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medyada 15 Mart'ı 16 Mart'a bağlayan gece meydana geleceği söylenen felaketleri son sohbetinde yorumladı.

Mart ayını "belaların arza indiği ay" olarak niteleyen Ahmet Mahmut Ünlü, "Mart ayı biraz sıkıntılıdır. Tehlike ve belalardan sakınmak için sürekli zikirle teyakkuzda olmak lazım. 15 Mart Salı günü akşam namazını kıldıktan sonra 12 Fatiha, 100 Besmele, 100 La Havle, 27 İnna Enzelnâ ve gerekli dualar okunmalı. Ulemâ buyurmuşlar ki, mart ayının ilk çarşambası, bu da Rumî takvime göre 12 gün sonra girdiğinden, 15 Mart Salı gününü çarşambaya bağlayan akşam agâh olmamız gerek. Gafillerden olmayalım. Akşamı kılın, sünneti kılın, tespihleri çekin. Okunacak zikirleri öğrenin. Belaya dua hazırlayın" dedi.

 

"TAŞ YAĞMAK ÜZERE TAŞ"

 

Günahlar devam ettiği için belaların da kaçınılmaz olarak dünyaya yağdığına vurgu yapan Cübbeli "Belalar yağıyor! Şu lezbiyenlik, eşcinsellik işlerinden taş yağmak üzere, taş... Sahih hadisler buna işaret ediyor. 15 büyük günah bu toplumda alenen işleniyor. Belalar gelecek... Bu yüzden kıtlık olacak mı, kuraklık olacak mı diye sorma." diye sözlerini sürdürdü.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum