Cübbeli’den flaş Menzil açıklaması: ‘Benim kanıma dokunuyor’

Cübbeli’den flaş Menzil açıklaması: ‘Benim kanıma dokunuyor’

Cübbeli Ahmet diye tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’den Menzil cemaati ile ilgili flaş açıklamalar geldi. Menzil şeyhine karşı tepkilere çok sinirlenen Cübbeli, “Bir insanın aleyhine böyle konuşmak benim kanıma dokunuyor’ dedi

İsmailağa cemaatinin hocalarından Cübbeli Ahmet lakaplı, Ahmet Mahmut Ünlü’nün Menzil ile ilgili açıklamaları dikkat çekti.

Cübbeli Cemaatine ve Menzil şeyhine methiyeler dizdiği konuşmasında, Menzil şeyhinin Allah dostu ve veli bir zat olduğunu söyledi.

 

KANIMA DOKUNUYOR

 

Cübbeli, Menzil’e yönelik eleştirilere sert tepki göstererek

Cübbeli “ O zat, Allah dostlarından, kutuplarındandır. Bir insanın aleyhine böyle konuşmak benim kanıma dokunuyor”dedi.

 

Cübbeli Ahmet Hoca, onlarca Menzil Tarikatı ve Şeyhi'ne yönelik eleştirilere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak şu ifadeleri kullandı.

"Abdulbaki Efendi'nin resmini vererek, 'Ben bu adamı görünce dayanamıyorum. Bunu ekrandan çekin.' diyor.

Bu gibi adamların hakaret etmeye ne hakkı var?" O zat Allah’ın dostlarındandır "O zat, Allah dostlarındandır. Veli, kutuplardan bir zattır.

Sen oğluna, kızına laf geçiremiyorsun. Onlar milyonlarca insana içkiyi, kumarı, zinayı bıraktırıp, Kur'an okuyan, zikir yapan kişiler haline getiriyorlar. En hayırlı insan bir insana faydası olandır. O zatın insanlara faydalı olduğunu inkar edebilir miyiz? Ona saldırmanın memlekete ne faydası olur?"

 

Cübbeli’den “Harp İlan ederim” sözleri "

Bir insanın aleyhine böyle konuşulması benim kanıma dokunuyor. Menzil Cemaati'nden de rica ediyorum. Bunları takip edip hakaretlere dava açsınlar. 'Boşver konuşsun dursun.' demesinler. Cenab-ı Allah, 'Dostlarıma düşmanlık edene harp ilan ederim.' buyuruyor. Bu tür saldırılarda bulunanlar Allah'ın harp açtığı kimseler oluyor. Biz de buna sessiz kalır, Allah dostlarının ırzını, haysiyetini, şerefini muhafaza etmez isek bunun vebali bize de döner. Bu bereketsizlik ve uğursuzluk olarak vatanımızın ve milletimizin üzerine de sıçrar."

 

İşte Cübbeli’nin o konuşması;

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum