Cübbeli'den flaş Ukrayna çıkışı!

Cübbeli'den flaş Ukrayna çıkışı!

Cübbeli Ahmet, Ukrayna'da patlak veren savaşı değerlendirdi. Cübbeli, 'Yorgan gitti kavga bittiye dönecek. Küfür tek millettir. Aralarında danışıklı dövüş olabilir. Bir bakarsınız iş bize dönebilir.' dedi.

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, siyasi anketlerde HDP’nin yüzde 11-12 oranlarında oy alacağı tahminleri hakkında, "Yüzde 12 nasıl çıkar ya? Bu ne dinsizliktir ya? Ne arıyorsun abi? Durumların neresinden tutalım. Allah bu millete rahmet nazarıyla bakar mı?” diye konuştu.

Cübbeli Ahmet, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali ve siyasi gelişmelerle ilgili gazeteci Serdar Arseven'ın Youtube kanalında değerlendirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin HDP hakkındaki sözlerini hatırlatan Cübbeli Ahmet, "Kürtler Müslümandır. Bunlara oy verenler arasında da Müslümanlar var Bunların ne Marksist Leninist, ne dinsiz siyoniste çalıştığı anlatılamıyor mu, ben anlamadım ya. Bu Müslümanlar nasıl bunlara rey verebilir" dedi.

 

UKRAYNA'DA KAVGA BİZE DÖNECEK

 

Ukrayna'da patlak veren savaşı değerlendiren Cübbeli Ahmet, "Yorgan gitti kavga bittiye dönecek. Küfür tek millettir. Aralarında danışıklı dövüş olabilir. Bir bakarsınız iş bize dönebilir. Bizim de büyük zarar görme tehlikemiz vardır. Zaten bölünme tehlikesi, eyalet tehlikesi HDP eliyle vardır." diyen Cübbeli Ahmet şunları söyledi:

 

'HDP'NİN OY ORANI YÜZDE 1'E 2'YE DÜŞMESİ LAZIM'

 

"HDP halen yüzde 12. Bunun yüzde 1'e 2'ye düşmesi lazımdı. Bu kadar analar ağlıyor. Kadıncağızlar çocuklarının kaçırıldığını söylüyor, bunların ne namussuz olduğunu söylüyor. Yüzde 12 nasıl çıkar ya? Bu ne dinsizliktir ya? Ne arıyorsun abi? Durumların neresinden tutalım. Allah bu millete rahmet nazarıyla bakar mı?” ifadelerini kullandı.

Erkek erkekle, kadın kadınla yetinirse gökten taş yağmasını bekleyin
“Allah bizden hoşnut değildir” diyen Ünlü, Kuran'daki "Başınıza her ne musibet geldiyse, bu sizin ellerinizin kazandığı suçlar yüzündendir" ayetini hatırlatarak “Musibetler günahlardan gelir diyor ayetler hadisler" dedi.

Musibetlere örnek olarak eşcinselliğin yaygınlaşmasını gösteren Cübbeli Ahmet, "Erkek erkekle yetinirse, kadın kadınla şehvetini tatmin etme yoluna giderse gökten taş yağmasını bekleyin, azapları bekleyin, büyük kasırgalar bekleyin. Allah'a verilen sözler bozulursa Allah düşman musallat eder"  ifadelerini kulandı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.