Cübbeli'den İsmail Saymaz'a: Efkan Ala'ya neler yaptığımı biliyorsun...

Cübbeli'den İsmail Saymaz'a: Efkan Ala'ya neler yaptığımı biliyorsun...

Seçimler öncesinde AK Parti'ye desteklerini açıklayan tarikatlara ilişkin sözleriyle ilgili İsmail Saymaz'a yanıt Cübbeli Ahmet'ten geldi. Cübbeli Ahmet, "Sen, benim yeri geldiğinde Efkan Ala’ya neler yaptığımı biliyorsun" dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz, canlı yayında Menzilciler, İsmailağacılar ve Cübbeli Ahmet olmak üzere tarikat ve cemaatlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Seçimler öncesinde AK Parti'ye desteklerini açıklayan tarikatlara seslenen İsmail Saymaz, "Sizin haramdan helalden anladığınız kadının etek boyu mudur, Allah'tan da korkmuyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

İsmail Saymaz'ın bu çıkışına Cübbeli Ahmet'ten yanıt geldi.

 

Cübbeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

Ey İsmail Saymaz! Güzellik Enginyurt’tan yeni fırsat buldum, şimdi de sana temâs edeceğim. Şunu sana açıkça îlân ediyorum ki; Cumhur İttifâkı’nın dışında kalan ve Atatürkçü-Milliyetçi geçinen partiler HDP, PKK irtibâtını ve dış güçlerle alâkalarını kesmediği sürece açıkça siyâset yapmaya devâm edeceğim. Bu belediye seçimlerinde de Cumhur İttifâkı’na alenen destek vereceğim, şimdiden haberin olsun, sonra şok geçirme.

Sen, benim yeri geldiğinde Efkan Ala’ya neler yaptığımı biliyorsun. Kur'ân’a hakâret eden Egemen Bağış’a neler yaptığımı biliyorsun. AK Parti’nin yanlış işleri olduğunda îtirâzlarımı biliyorsun. Onlar dinlerarası diyalogçu FETÖcülerle berâberken onlara da yaptığım reddiyeleri, yazdığım kitapları biliyorsun. Benim şu anda sadece devletin bekâsı ve vatanın bölünmez bütünlüğü için Cumhur İttifakı’nı desteklediğimi de biliyorsun.

Dolayısıyla Cumhur İttifâkı’na desteğim; dînî meselelerden ziyâde millî meselelerdendir. “Nasla ilgili beyânınız yok” diye bas bas bağırıyorsun. Hâlbuki nas meselesi ile ilgili Fatih Altaylı ile yaptığım konuşma, Abdüllatif Şener tarafından Meclis kürsüsünde okundu. Onu da mı bilmiyorsun?

Bütün bunları bildiğin halde beni başka hocalarla aynı kefeye koyuyorsun. Halbuki o konuştuğun hocaların hiçbiri Cumhur İttifâkı’na benim gibi alenî bir destek de vermedi. Orada da yanlış beyânda bulunuyorsun. İktidâr yanlısı kanallardan hiçbir menfaatim bulunmadığı halde isim vererek alenî destek veren tek hoca benim. Bunun da yegâne sebebi dînî sâiklerden ziyâde millî sebeplerdir.

Zaten MHP’nin, BBP’nin ve Yeniden Refah’ın, AK Parti ile birlikte olmaları hasebiyle Cumhur İttifâkı’nın yanında olmamız bir mecbûriyet arz ediyor. Karşı tarafın yaptığı yanlışlar bizi buna mecbûr bırakıyor. Onun için karşı taraftaki muhâlifler izledikleri yanlış yolu bırakana kadar ve daha ziyâde dînî ve millî yöne dönünceye kadar biz Cumhur İttifâkı’na alenen destek vermeye inşâallâh devâm edeceğiz.'

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.