Cübbeli'den İsmailağa'ya çok sert sözler! 'Elimdeki delilleri söylesem insan içine çıkamazlar'

Cübbeli'den İsmailağa'ya çok sert sözler! 'Elimdeki delilleri söylesem insan içine çıkamazlar'

Cübbeli Ahmet, Youtube hesabından 'İsmailağa'nın Şahsıma Yönelttiği İthâmların Yalan ve İftirâdan İbâret Olduğunun Delîlleri' başlıklı bir video yayınladı.

İsmailağa Cemaati, geçtiğimiz günlerde resmi internet sitesinden 'İhvân ve Muhibbânımıza Duyuru' başlıklı bir açıklama yayınladı ve Cübbeli Ahmet konusundaki rahatsızlığını dile getirdi.

Açıklamada Cübbeli Ahmet'in televizyon ve konuşmalarında cemaatle ilgili mahrem bilgiler söylediği için uyarıldığını ancak Cübbeli'nin söylemlerine devam ettiği belirtildi.

 

Cemaatten yapılan açıklama şöyle:

 

uuu-008.JPG

 

CÜBBELİ'DEN İSMAİLAĞA CEMAATİ'NE YANIT GELDİ

 

İsmailağa Cemaati'nin açıklamasına Cübbeli Ahmet'ten yanıt geldi.

Cübbeli Ahmet, yanıtında İsmailağa Cemaati'nin kendisine iftira attığını söyledi.

Cübbeli Ahmet, 'İsmailağa'nın şahsımı hedef alarak yayınladığı yazıda, ne kadar yalan beyânlarda bulundukları hususunda birçok iknâ edici delillerim var.' dedi.

 

Cübbeli'nin yanıtının tamamı şöyle:

 

cubbeli-ahmetten-ismailaga-cemaatine-mahrem-yaniti-iftira-atiyorlar-allaha-havale-ediyorum1.JPGcubbeli-ahmetten-ismailaga-cemaatine-mahrem-yaniti-iftira-atiyorlar-allaha-havale-ediyorum2.JPG

 

YOUTUBE'DAN VİDEO YAYINLADI

 

Cübbeli Ahmet bugün, Youtube hesabından 'İsmailağa'nın Şahsıma Yönelttiği İthâmların Yalan ve İftirâdan İbâret Olduğunun Delîlleri' başlıklı bir video yayınladı.

Cübbeli Ahmet videoda İsmailağa'nın kendisine yönelik sözlerinin iftira olduğunu, elindeki delilleri sunsa İsmailağa'nın insan içine çıkamayacağını ifade etti.

 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.