Cübbeli'den MEB'in Sinan Canan kararına tepki: 'İmansız'

Cübbeli'den MEB'in Sinan Canan kararına tepki: 'İmansız'

Cübbeli Ahmet, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaz döneminde öğretmenler için düzenleyeceği seminerin Sinan Canan tarafından verileceği haberine tepki gösterdi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaz döneminde öğretmenler için düzenleyeceği 'Öğretmenin Fabrika Ayarları' konulu seminerinin Sinan Canan'ın vereceği haberleri tepkilere neden oldu. 

 

CÜBBELİ'DEN SİNAN CANAN TEPKİSİ: 'İMANSIZ...'

 

Bu tepkilere Cübbeli Ahmet'in açıklamaları da eklendi. Cübbeli, yayınladığı videoda Sinan Canan kararına tepki gösterirken, "İslâmî kanalda konuşturulan Sinan Canan’ın, Allâh’a ve Kur’ân’a ne denli iftirâlar yapan bir imansız olduğunu biliyor muydunuz? Allah'a inanmamanın deist olmanın cezası yoktur. Şirk koşmanın cezası bile ayette yoktur diyor. Bütün Kur'an'ı inkar ediyor. Öğretmene seminer vermek için bunu bulmuşlar. Kafir inanmayan demek değildir. Ben sunni İslam'ı desteklemiyorum. Size de tavsiye etmiyorum" açıklamalarında bulundu. 

 

SİNAN CANAN'DAN TEPKİLERE SOSYAL MEDYADAN YANIT

 

Sinan Canan, sosyal medya hesabından açıklama yaparak gelen tepkilere şöyle cevap verdi:

 

"Adamlar haklı! Acil önlem alınması lazım! Bu adam seminer verirse öğretmenler hemen dinden çıkar, milli duygularını yitirir, küfürbaz, kumarbaz ve madrabaz olur. Çünkü bunların bildiği öğretmenin kuş kadar aklı, darı tanesi kadar fikri yoktur!"

 

sssssssss-001.JPG

 


Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.