Cübbeli'den skandal FETÖ itirafı: Adil Öksüz beni ziyarete geldi

Cübbeli'den skandal FETÖ itirafı: Adil Öksüz beni ziyarete geldi

Cübbeli Ahmet hapishanedeyken Fetullah Gülen'in kendisine Adil Öksüz aracılığıyla kitap gönderdiğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun Fetullah Gülen için “Fetullah demeyin, Hoca efendi deyin” sözlerini aktaran Cübbeli Ahmet’in sözleri oldukça tartışılmıştı.

Fetullah Gülen için “Fethullah Hoca grubu nezih bir cemaattir. Hocaefendi'ye saygı duyarım. Mahmut Efendi de kendisini sever, sayar, laf söyletmez. Bunun şahidiyim. Hocaefendinin kanunsuz işlere razı olacağını düşünemem. Bu işi onlara konduramam. ' diyen Cübbeli skandal bir itirafta daha bulundu.

Dün gece CNN Türk'te açıklamalarda bulunan Cübbeli, Ahmet Hakan'ın "Fetullah Gülen siz cezaevindeyken size kitaplarını gönderdi mi?" sorusuna yanıt verdi.

 

'ADİL ÖKSÜZ ZİYARETİME GELDİ'

 

Ünlü, "Bana iki tane kitap gönderdi, Adil Öksüz'le gönderdi. Ben adamı tanımıyorum, ziyaretçi diye geldi. Zaten kitapları da hemen getirdiler teftişten evvel. Ben daha önce de açıkladım bunu. Açıklayınca savcılık adam göndermiş. Benimle konuştuğu 1 saatlik kayıt hiç yok. Adil Öksüz'ün benimle ne konuştuğunun kaydı yok. Sonra savcı çağırdı gittim 2 kere ifade verdim. Birinci de Fatih Oğuz'la beraber gittik savcının karşısına. Fatih Oğuz'un FETÖ'cü olduğunu ikinci gidişimde savcı söyledi bana" ifadelerini kullandı.

 

harita-002.JPG

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.