Cübbeli'den uzay bilimleri dersi! Nasa, Masa, Kasa...

Cübbeli'den uzay bilimleri dersi! Nasa, Masa, Kasa...

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü son sohbet toplantısında Profesör Liu Jifeng'ın kara delik açıklamasını eleştirdi.

Çin Ulusal Astronomi Gözlem Merkezi'nde görevli Profesör Liu Jifeng, Samanyolu'nda Güneş'ten 70 kat daha büyük bir kara delik keşfedildiğini açıklamış ardından da LB-1 ismi verilen kara deliğin orada olmaması gerektiğini söylemişti. 

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü son sohbet toplantısında Profesör Liu Jifeng'ın kara delik açıklamasını eleştirdi.

Gökbilimcileri eleştiren Cübbeli şunları söyledi:

'Bir Kara delik bulunmuş. Güneşten 70 kat büyük. Güneş dünyadan yüzlerce kat büyük bir karadelik bulmuşlar. 70 tane güneşi yutsa bana mısın demiyor Ama diyor bilim adamlarının şaşırttı.

Çünkü böyle bir kara delik olmaması lazımdı. Allah yaratıyor Sen nasıl diyorsun ki olmaması lazım. Aynen böyle söylüyor. Çünkü bilim adamları bir tespit yapmışlar dengeli dengesiz bilmem ne. Bu dengesiz sistemde çıkmış,  ha senin dengem bozulmuş.

Allah'ın dengeleri düzeni devam ediyor. Şimdi diyor bu zamana kadar karadelikler hakkında yaptıkları bütün tespitler boşa gitti çöpe gitti yeniden hesaplamaya başladılar. Sen kıyamete kadar hesabı bir bozulacak bir daha düzelecek.

Çünkü Allah Teala öyle mahlukatı var 18.000 alemden bahsediliyor. Rabbil alemin alemlerin Rabbidir. Sen sadece dünyayı mı biliyorsun kendini kaptanıderya mu sanıyorsun?

Bunlarda astronot olmuş bilmem ne olmuş NASA masa kasa bilmem ne çok büyük tespitler yapmışlar kara delik mara delik öyle bulmuşlar buluşturmuşlar şimdi bugün şaşıp kalmışlar diyorlar ki bu deliğinin olmaması lazımdı burada ya ben böyle komik bir haber görmedim ya.'

 

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.