Cübbeli'den yine beyin yakan sözler! İsmailağa'nın ölen şeyhinin resmi kendini yere atıp yürümüş

Cübbeli'den yine beyin yakan sözler! İsmailağa'nın ölen şeyhinin resmi kendini yere atıp yürümüş

Cübbeli Ahmet, evinde bulunan İsmailağa'nın ölen şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu'nun fotoğrafının kendini yere attığını iddia etti.

Açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Cübbeli Ahmet bu kez, Mahmud Efendi olarak bilinen İsmailağa Cemaati'nin ilk lideri olarak bilinen ve geçen yıl hayatını kaybeden Mahmut Ustaosmanoğlu'nun fotoğrafının yere düşerek odanın içinde yürüdüğünü iddia etti.

 

Cübbeli şunları söyledi:

 

 

'Mahmud Efendi'nin Rabıtasına devam eden ahirette onu şefaatine nail olur. Büyük bir resmi vardı. Bana yine 'hurafeci' diyecekler. Desinler, yaşadığımı söylüyorum, rüya değil. Birisi bana hediye getirdi, biraz büyük. Bizim mescidde kaloriferin üzerine koymuşum, arkası da duvara dayalı. Haftalardır duruyor orada. Rüzgar yok. Çok da nemliydi, sakinlik vardı.

'Burada hainlik oluyor, vefasızlık oluyor' gibi bir şey söylüyorum ses kaydında, söylerken takır tukur bir ses çıktı. Hani düşer, arkasında mandalı var, o kayar, rüzgar olur düşer. Öyle değil. Takır tukur. Bir baktım küt attı resim kendini.

Bizim sakal-ı şerif videosu tak tak tak. O video var mı saç-ı şerifin sallandığı. Orada 3-4 kişiydik işte. Bizim hanedeki saç-ı şerif, sizde olması lazım. Ben şey çıkmasın diye milletle paylaşmıyorum ama özelde gösterenlere gösterin. Tüm kapıları kapattık, camları kapattık. Hiç çıt yok. Herkese dedik ki '2 metre geri gidin', çünkü nefesten bile etkilenmedi. Saç-ı şerif böyle gidiyor, böyle geliyor. Şu gözlerle vallahi gördüm. 4-5 kişi de ordaydık.

'Hakaret oluyor' derken... Ama düşmüyor böyle. Takır tukur takır tukur. O video izlediniz ya saçı. Bir baktım küt. Oradan oraya atmak lazım. Düşerse kendi şeyinde düşer.'

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.