Cübbeli'den 6'lı masaya sert eleştiri! 'Yahudi'ye çalışıyorlar' 

Cübbeli'den 6'lı masaya sert eleştiri! 'Yahudi'ye çalışıyorlar' 

Cübbeli Ahmet, kendi YouTube kanalında yaptığı açıklamada 6'lı muhalefet için 'Yahudi'ye siyonizme çalışıyorlar' ifadelerini kullandı.

Halk arasında "Cübbeli Ahmet" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, kendi YouTube kanalında yaptığı açıklamada "Şehit haberi vardı yine. Allah bu PKK'yı kahreylesin, PYD'yi katleylesin. Bunlara destek veren, bunlara rey veren, bunlara gönül veren, bu vatanın bölünmesi için gayret eden, o Siyonist Yahudilere hizmet eden, o Kürdistan adı altında Siyonistan'a çalışan, FETÖ'sünün de, bunlara ne kadar destek veren varsa, içeriden dışarıdan, yalakasından yaltağından kaltağından hepsini kahr u mahv u perişan eylesin.

Partilerini iğlak eylesin, reylerinin bütün ellerini iptal eylesin kurutsun, yüzde 10-yüzde 11 reylerini sıfırın altında bilmem kaç dereceye inzal eylesin. Allah'ım bütün belaları onların üzerine takdir eylesin, irsal eylesin. Amin" ifadelerini kullandı.

 

'YAHUDİ'YE ÇALIŞIYORLAR'

 

Muhalefetle ilgili "Yahudi'ye çalışıyorlar" açıklamasını yapan Ünlü, "O Saadet de onlara çalışıyor, o DEVA da onlara çalışıyor. Hep bakıyorsun altılı, dörtlü derken bela geldi erken, hepsi taviz ve yandaşlık yaparaktan güya reyden parça kapacaklar. Halbuki bunların parça kapatması lazım. Bu parti içinde teröre destek verdikleri sabit olanların acilen cezalandırılması, tutuklanması yetmez, vatandaşlıktan çıkarılmaları lazım. Devletimize teklif veriyorum" değerlendirmesinde bulundu.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.