Cübbeli'nin iki yüzü! Şok videosu ortaya çıktı

Cübbeli'nin iki yüzü! Şok videosu ortaya çıktı

Cübbeli, Hz. Peygamber'in (asv) Veda Hutbesi'ndeki, “Size iki şey bırakıyorum, birisi Allah’ın kitabı diğeri ehl-i beytimdir.” cümlesinde geçen ehl-i beyt kelimesini sünnet olarak değiştiriyor.

Hz. Peygamber (asv) Veda Hutbesi'nde, “Size iki şey bırakıyorum, birisi Allah’ın kitabı diğeri ehl-i beytimdir.” dediği halde tarikatlar “ehl-i beyt” ifadesini “sünnet” olarak değiştiriyor.

“Ehl-i beyt” ifadesini kaldırarak ifadeyi “sünnet” olarak değiştiren tarikatlar bu ifade üzerinden yalan yanlış hadis uydurmaların da bulunuyor.

Cübbeli Ahmet'in şimdilerde yeniden dolaşıma giren bir videosu ise Cübbeli'nin bu konudaki iki yüzlülüğünü yeniden gözler önüne serdi.

Yıllar önce Mekke'deki bir sohbetinde yaptığı konuşmasında Cübbeli, Hz. Peygamber'in (asv) Veda Hutbesi'ni okuyarak, Peygamberimizin “Size iki şey bırakıyorum, birisi Allah’ın kitabı diğeri ehl-i beytimdir.” sözlerini dinleyicilere tekrarlıyor.

O dönemde Peygamberin emanetini değiştirmeden aktaran Cübbeli'nin tıpkı diğer tarikatlarında yaptığı gibi zaman içerisinde 'ehl-i beyt' kelimesini 'sünnet' kelimesi ile değiştirdiği ortaya çıktı.

 

İKİ YÜZLÜLÜK YAPIYOR

 

Mekke'deki konuşmasının aksine Cübbeli'nin Türkiye'de yaptığı konuşmalarda, sürekli Peygamberin iki emanet bıraktığını ve bunların Kuran ve sünnet olduğunu tekrarlıyor.

Sosyal medya kullanıcıları Cübbeli'nin Mekke'deki sözlerini içeren videosunu ve zaman içerisinde Peygamber emanetini değiştirerek yaptığı konuşmaları içeren videolarını paylaşarak 'Cübbeli iki yüzlülük yapıyor' yorumunda bulundular.

 

DİYANET BAŞKANI ERBAŞ'TA SÜNNET İFADESİNİ KULLANDI

 

Cübbeli'nin Peygamber Efendimizin emanetini değiştirerek kullandığı ifadelere tepkiler dinmezken bir tepki de aynı ifadeleri kullanan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş için geldi.

 

emnaet.JPG

 

İŞTE CÜBBELİ'NİN ŞOKE EDEN O VİDEOSU;

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum