Cübbeli'nin yanmaz kefeninden sonra lüks kefen takımı

Cübbeli'nin yanmaz kefeninden sonra lüks kefen takımı

Cübbeli Ahmet diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün "yanmaz kefen" diye satışa sunduğu kefen reklamından sonra 1lüks kefen takımları" reklamı gündeme düştü.

Ahmet Mahmut Ünlü ( Cübbeli Ahmet ) yanmaz kefen satışı ile gündeme gelmiş ve çok büyük tepki almıştı.

Cübbeli Ahmet, "Kişiyi kabir azabından koruyan kefen" olarak tanıtarak satışını yaptığı yanmaz kefen ile ilgili,

'Yazılırsa, o kişi mezarında korkmaz, kabrine cennetten bir pencere açar, cennet bahçelerinden bir bahçe yapar. Bu rivayetle amel etmek isteyenler, önceden yazdırmalı, yakınlarına da vasiyet yapmalı. Kefenin yerini de öğretmeli ki çünkü onlar telaştan başka bir kefen bulurlar. Bak benim kefeni burada demeli. Hazırlamalı diyor. Bu ismi şerifi yazdık bu kefene. İkinci olarak, bu ismi şerifi ya Kabe örtüsüne ya da ceylan derisine yazılmalı. Herkese Kabe örtüsü bulacak durumumuz yok. Benim kendime göre bir parçam var. Bayağı bu konuda bir bohça hazırladım ben. Telaştan beni de gömerler, sonradan açamazlar. İyi bir vasiyet yapmak gerekiyor." ifadeleri ile kefenin reklamını yaptığı video yayınlanmıştı.

 

ŞİMDİ DE "LÜKS KEFEN" MODASI

Kefen satışları ile ilgili yapılan reklam ve tanıtımlar Cübbeli'den sonra yeni bir boyu kazandı. Sosyal medyada paylaşılan ve sert eleştiriler alan lüks kefen reklamlarına tepki gösteren yorumcular, "Sırat köprüsünden geçerken tüm gözler üzerinizde olsun diye herhalde" ifadeleri ile kefen reklamını eleştirdiler.

YANMAZ KEFEN DAHA PAHALI

Cübbeli Ahmet'in yanmaz kefen diye satışa çıkardığı kefenin fiyatı 375 TL olarak açıklanmıştı. Lüks kefenler ise 175-250 TL civarında satılıyor.

 

 

 

siyasetcafe.com

 

cubbeli-002.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.