Cübbeli'nin yorumu sosyal medyayı salladı! Yılbaşı kutlayanları kafirlere benzetti

Cübbeli'nin yorumu sosyal medyayı salladı! Yılbaşı kutlayanları kafirlere benzetti

Cübbeli Ahmet, “Terğib-ü Terhîb’den Hadis-i Şerîf Dersi” isimli programda, yılbaşı kutlamalarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cübbeli Ahmet, “Terğib-ü Terhîb’den Hadis-i Şerîf Dersi” isimli programda, yılbaşı kutlamalarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cübbeli, “Akdeniz’e bütün donanmalar inmiş, İsrail’i öyle, Yunan’ı öyle, Libya tehlikede, Suriye gitmiş, Irak gitmiş, İran zaten hiç gelmemiş... Yani bütün etrafımız bize düşman. Bize ancak Allah dost olursa biz kurtulabiliriz. Allah’ın da dostluğu böyle gelir mi? Kafirlere benzeyenlere Mevla dostluk eder mi?” ifadeleriyle söze başladı.

“İşte önümüzdeki Salı bunların Noel kutlamaya kalktıkları 31 Aralık gecesi biz sohbette olacağız İnşallah.” şeklinde konuşan Cübbeli, “Milleti sohbete bağlayalım da, 12’yi de devirelim geçirelim de, 12 melanetine dansözlere bilmem şampanya patlamalarına vesairelerine karışmalasalar da seyretmesinler çünkü seyredenle yapan aynıdır. ‘Bir kimse bir toplumun yaptıklarını severse benimserse, özümserse...’ E şimdi sevmeyen seyreder mi?” dedi.

 

“Ben niye onların süslemelerini sevmiyorum? Onların şampanya patlatmalarını sevemiyorum? E sevmiyorum. Allah düşmanlarını sevmiyorum. Amelleri de bana kerih geliyor, ikrah, nefret veriyor.” diyn Cübbeli şöyle konuştu:

 

“Allah, peygamber düşmanları bütün Müslüman ülkeleri işgal etmişler, Müslümanları kesmiş doğramışlar, ırzlarına geçmişler, kadınlara tecavüz etmişler. Böyle bir düşman, anana laf söyleyeni babana silah çekeni, çoluğuna çocuğuna eziyet edeni izler misin? E nasıl oluyor bütün Müslümanların düşmanları, dünyanın haracını yiyen, petrol içip bütün Müslüman ülkelere çökenler, Yemen’den Gazze’den, Doğu Türkistan’a kadar bütün dünya coğrafyasını ateş gibi yakan adamlar... Ateş halt etmiş yani. Ateşten beter yakan adamlar. Bunlar Beyaz Saray’a da oturacaklar, film çevirecekler, çam devirecekler, hindi kesecekler sen de bakacaksın. Bir de sen de hindi alıyorsan, hadi bakalım!”

 

 

Cübbeli konuşmasına şöyle devam etti:

 

“Bir insan, bir toplumun amellerini severse, onlar gibi amel etmese de, aynı günahları işlemese de, onların zümresinde mahşere çıkarılacak ve kıyamet gününde onların yaptıklarıyla muhasebeye tutulacaktır. Adam, ‘ben şarap içmedim, noel kutlamadım, rakı içmedim, zina yapmadım, dansöz izlemedim, kafilere benzemedim, hristiyanların şrik bayramlarına katılmadım, kutlamadım, tebrik etmedim hediyeleşmedim özel bir şey yapmadım’ demez mi, der.

Allah teala ne cevap veriyor. Sen onları sevdin, sen onları seyrettin, sen onları seyrettiğin için kendin yapmasan da defteriniz bir tutulacak. Ne buyuruyor ayet-i kerime; Zalimlere (şirk koşanlara) azıcık meyletmeyin. Sonra onları yakan ateş size de dokunur.”

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.