Çukur’un 100. Bölümünde damga vuran sahne. Doğum gününde Aleyna Çakır’ı unutmadı, sosyal medya yıkıldı

Çukur’un 100. Bölümünde damga vuran sahne. Doğum gününde Aleyna Çakır’ı unutmadı, sosyal medya yıkıldı

Show TV’nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur, 26 Ekim Pazartesi akşamı 100. bölümüyle ekrana geldi. . Çukur, Aleyna Çakır’ın yaşadıklarını anlatan sahneleri ile oldukça büyük ilgi toplayarak, izleyenlerinin gönlünü bir kez daha fethetti.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur, 26 Ekim Pazartesi akşamı 100. bölümüyle ekrana geldi.

Çukur'da babası İdris Koçovalı'yı öldürdüğü ortaya çıktıktan sonra mahalleden ve ailesinden dışlanan Yamaç, beklemediği bir olayla karşılaştı. Vartolu'nun gerçekleri anlatmasıyla Çukur halkı, yeniden Yamaç'ın etrafında birleşti ve dizide oldukça duygusal sahneler yaşandı.

 

cukur1.jpg

Diziye damga vuran sahne ise; yaşasaydı bugün doğum gününü kutlayacak olan Aleyna Çakır’ı adım adım ölümü götüren sürecin işlenmesiydi. Çukur, Aleyna Çakır’ın yaşadıklarını anlatan sahneleri ile oldukça büyük ilgi toplayarak, izleyenlerinin gönlünü bir kez daha fethetti ve Twitter’da TT oldu.

 

cukur-001.jpg

Bilindiği üzere Aleyna Çakır adıyla bilinen Sema Esen’in 3 Haziran akşamında Ankara Keçiören’deki evinde banyoda bornoz askı ile asılmış şekilde bulunmuş ve tırnaklarında erkek DNA'sı çıkmıştı. Bütün izler eski sevgilisi Ümitcan Uygun’u işaret etse de zanlı halen tutuklanmamış ve #aleynaçakıriçinadalet etiketi ile sosyal medyada günlerce TT olmuştu.

Çukur’da Aleyna Çakır’ın ölesiye dövüldüğü anları sosyal medya üzerinden canlı yayında paylaşması diziye damga vuran sahnelerdendi. Dizi ile gerçekler arasındaki tek fark ise dizideki Fidan’ın Çukur’a sığınarak olası bir cinayetten kurtulmasıydı.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.