Cumhur İttifak’ı Büyük İstanbul Mitingi 24 Mart Pazar günü

Cumhur İttifak’ı Büyük İstanbul Mitingi 24 Mart Pazar günü

AK Parti ile MHP’nin ortaklığı ile kurulan Cumhur İttifakı’nın Büyük İstanbul Mitingi 24 Mart Pazar günü Yenikapı’da gerçekleşecek.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından 24 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan 'Cumhur İttifakı' İstanbul Yenikapı Mitingi hakkında bilgi verdi.

Bayram Şenocak Büyük İstanbul mitingi ile ilgili, “Bu tarihi anlara şahit olmak isteyen tüm İstanbullu vatandaşlarımızı 24 Mart'ta Yenikapı'ya bekliyoruz. Yenikapı ruhu aynı zamanda 15 Temmuz duruşudur. Cumhur ittifakı olarak ilk kez Yenikapı'da siyasi bir miting yapıyoruz. Bu nedenle bir siyasi miting için bir ilk olacak ve ciddi bir hazırlığımız var” dedi.

BU SEFER ÇOK DAHA BÜYÜK BİR MİTİNG OLACAK

Şenocak, bir hedef koymadıklarını belirtirken, “İnsanlar akın akın geliyor. Milyonları oraya topluyoruz. Telefonlar kilitleniyor, bizleri arayanlar nasıl geliriz diye soruyorlar. Bu nedenle çok iyi bir kalabalık olacak o konuda hiçbir tereddütlümüz yok. Biz 24 Haziran'da buna benzer bir miting yapmıştık. 24 Mart'ta ise çok daha büyük bir miting gerçekleştireceğiz” dedi.

 

"MUHALEFET KİMLİKLERİNİ GİZLİYOR"

CHP-iyi Parti ittifakının İstanbul ve Ankara mitinginin olmamasına dikkat çeken Şenocak, “Muhalefetin şu anda İstanbul'da mitingi yok. Neden yok? Çünkü kimliklerini saklıyorlar veya böyle bir kalabalık toplayamayacaklarından çekiniyorlar” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.