Cumhur İttifakı düğmeye bastı: İBB'nin yüzde 40'lık ulaşım zammından öğrenciler muaf tutulacak!

Cumhur İttifakı düğmeye bastı: İBB'nin yüzde 40'lık ulaşım zammından öğrenciler muaf tutulacak!

Cumhur İttifakı, İstanbul'da ulaşıma yapılan yüzde 40 zamdan öğrencilerin muaf tutulması için İBB Meclisi'ne teklif sunacak.

İstanbul'da ulaşıma yapılan yüzde 40 zamma tepkiler gelmeye devam ederken, AK Parti öğrencilerin mağduriyetini ortadan kaldırmak için harekete geçti.

Ulaşıma yapılan yüzde 40'lık zamdan öğrencilerin muaf tutulması için pazartesi günü Cumhur İttifakı İBB Meclisi'ne teklif sunacak. AK Parti İBB Meclisi Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, 'Öğrencilerimize bir müjde vermek için huzurlarınızdayım' diyerek yayınladığı video ile teklifi duyurdu.

 

ZAMMIN KALDIRILMASI TEKLİF EDİLECEK

 

AK Parti ve MHP grubu, İBB Meclisi'nde pazartesi günü yüzde 40'lık zammı gündeme getirecek. Öğrencilerin muaf tutulması için teklif sunacak.

 

Twitter'dan video paylaşan AK Parti İBB Meclisi Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu şu ifadeleri kullandı:

 

'Sevgili gençler sizlere bugün bir müjde vermek için huzurlarınızdayım. İBB şu kullandığınız öğrenci kartına yüzde 40 zam yaptı. Bu yüzde 40 zam sizi okula giderken, kütüphaneye giderken, evinize dönerken bir takım zorluklar ortaya çıkaracak. İstedik ki öğrencilerimiz dersleri ile, Türkiye'nin geleceği ile meşgul olsunlar. Dedik ki, AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak pazartesi günü İBB Meclisi'ne bir teklif sunalım. Bu yüzde 40'lık zam öğrencilerimiz için geçersiz olsun...'
 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.