Cumhur İttifak’ı ezdi geçti: MHP’nin zaferi

Cumhur İttifak’ı ezdi geçti: MHP’nin zaferi

Cumhurbaşkanlığı ile birlikte yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde büyük oy kaybına uğrayacağını söylediği Milliyetçi Hareket Partisi büyük bir gelişme gösterdi.

Türk Milliyetçileri ve ülkücülerin yegane partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi, Lideri Devlet Bahçeli’nin adını ve hedefini koyduğu Cumhur İttifakı’nda düşmanlarını üzdü, dostlarını sevindirdi.

AA’nın son sonuçlarına göre Türkiye Genelinde sandıkların neredeyse yarısı açıldı. Gelen sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçilmesi neredeyse kesinleşirken, Cumhur İttifakı toplam oyların neredeyse yüzde 60’ını almış gözüküyor.

MHP’DEN BÜYÜK ÇIKIŞ

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin adını ve hedefini ortaya koyduğu Cumhur İttifakı’nda ise Hilal’e Yıldız olan MHP’nin genel beklentilerin çok üstünde bir oy alarak yüzde 12 bandının üstüne çıktığı görülüyor.

ÜLKÜCÜLER PARTİSİNE SAHİP ÇIKTI

MHP’nin beklentilerin çok üstünde bir oy alması siyaset kulislerinde Türk Milliyetçilerinin ve Ülkücülerin partisine sahip çıktığı şeklinde yorumlanıyor. Çıkan sonuçlara göre MHP Lideri Devlet Bahçeli, kendisine yönelik tüm eleştirileri de net bir şekilde cevaplamış oluyor.

İŞTE AA’NIN SON TABLOSU:

aa3.png

Hakan Sönmez siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.