Cumhur İttifakı İzmir'de! İlk ortak mitingde flaş mesajlar

Cumhur İttifakı İzmir'de! İlk ortak mitingde flaş mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın İzmir’de düzenlediği ortak mitingde konuştular.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’de düzenlenen ortak mitingle halka hitap ettiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

“SAYIN BAHÇELİ İLE TUZAKLARI BİR BİR BOZARAK…”

Son 1 yılda dördüncü kez İzmir’e geldiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘İnşallah zaferi kutlamak için tekrar geleceğiz’ dedi. Cumhur İttifakı için ‘Bizim bu birlikteliğimiz pazara kadar değil mezara kadar sürer’ diyen Erdoğan, ‘Sayın Bahçeli ile tuzakları birer birer bozarak yolumuza devam ediyoruz’ ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca, ‘Sayın Bahçeli ve MHP’ye gönül vermiş kardeşlerimize bugüne kadar sergiledikleri asil duruş için şükranları sunuyorum’ şeklinde konuştu.

erdogan-devlet-bahceli.jpg

“İZMİR’İ YILLARCA KORKULAR ÜZERİNDEN İSTİSMAR ETTİLER”

Erdoğan, ‘birileri çıkmış terör örgütünün desteğiyle İzmir’de kendine yol açmaya çalışıyor, İzmir’de dişe dokunur hizmeti olmayanlar bu şehri yıllarca belli korkular üzerinden istismar ettiler. Şimdi gösterdikleri aday da böyle bir aday. İzmir’in körfezine bakın bu kokuyu yok edebilirler mi?’ ifadeleriyle geçmişteki yönetimleri eleştirdi.

“ADAYLIK İÇİN KANDİL’DEN İCAZET ALDILAR”

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer’in, partinin değil, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adayı olduğunu söyleyen Erdoğan, adaylık icazetinin Kandil’den alındığını belirtti. Tunç Soyer’in İzmir’e hizmet etmek gibi bir derdinin olmadığını söyleyen Erdoğan, CHP’nin Buca’daki adayının sebebinin seçimlere ‘rant’ anlayışıyla yaklaşmasından kaynaklandığını ifade etti.

“AMAÇLARI BELEDİYE YÖNETİMİNİ BÖLÜCÜ ÖRGÜTE TESLİM ETMEK”

Erdoğan açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“İzmirlileri umursamıyorlar. Amaçları belediye yönetimini bölücü örgüte teslim etmek. Bölücü örgütün emrindeki partinin eş başkanı bu gerçeği zaten açıkça itiraf etti.”

‘Beka’ mücadelesini kazanacaklarını söyleyen Erdoğan, İzmir’de aday gösterilenlerin arasında, bölücü terör örgütünün kontenjanında çok isim olduğunu vurguladı ve ‘Kimin kimi desteklediği belli olmayan bir ittifaktan ülkeye hayır gelir mi?’ dedi.

izmir-mitingi.jpg

Devlet Bahçeli’nin açıklamaları şu şekilde:

“BUGÜN KARŞIMIZA ÇIKANLAR ÇANAKKALE’DE PÜSKÜRTÜLENLERDİR”

İzmir’i kimsenin ‘çantada keklik’ görmesin diyen Devlet Bahçeli, ‘Güzel İzmir’de bir şey değişecek, bu suretle her şey değişecektir’ dedi. İzmir’in 12 Eylül zulmünün mirasçılarına sırtını dönmesi gerektiğini söyleyen Bahçeli, ‘Geleceği daha güçlü bir yönetime daha fazlasını yapacak bir iradeye kucağını açmalıdır’ ifadelerini kullandı.

Bahçeli açıklamasının devamında, ‘Bugün karşımıza tekrar çıkanlar, Çanakkale’den püskürtülenlerdir. Bugün karşımıza yeniden çıkanlar, dün İzmir’de denize dökülenlerdir. Biz bunlara izin vermeyeceğiz’ dedi. 

“KARDEŞLİĞİMİZİN BOZULMASINI ASLA SİNEYE ÇEKEMEYİZ”

Devlet Bahçeli konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Rengini şehitlerimizin kanından alan al bayrağımızın düşmesini, İstiklal Marşımızın susmasını, inancımızın mukaddes çağrısı olan ezanımızın kesilmesini, nifak ile bin yıllık kardeşliğimizin bozulmasını asla sineye çekemeyiz çünkü biz Cumhur İttifakıyız, biz Türk milletiyiz, biz Türkiye'yiz.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.