Cumhur İttifakı'nın adayı ünlülerin koruması çıktı

Cumhur İttifakı'nın adayı ünlülerin koruması çıktı

Paris Hilton ve Portekizli futbolcu Ronaldo’nun koruması, Cumhur İttifakı’nın adayı oldu. İşte detaylar;

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi sürpriz bir isim belediye başkan adayı oldu.

Cumhur İttifakı'nın İzmir Narlıdere İlçe Belediye Başkan adayı Süleyman Kocabıyık'ın, ünlü manken Paris Hilton ve Juventus’un yıldız futbolcusu Ronaldo'nun koruması olarak çalıştığı öğrenildi.

Narlıdere Belediye Başkan adayı 30 yaşındaki Süleyman Kocabıyık, farklı hobileri ve yetenekleri ile biliniyor. Kick boks ve judo gibi sporların yanı sıra Güney Çin kökenli bir dövüş sanatı olan wing tsun ile ilgilenen Kocabıyık’ın, dünyaca ünlü isimlerin korumalığını da yaptığı ortaya çıktı.

Paris Hilton, Kevin Costner ve Ronaldo için çalışan Süleyman Kocabıyık, siyasete atıldı ve Narlıdere belediye başkan adayı gösterildi.

Başkan adayı Kocabıyık, Türkiye'de ünlü sanatçı Ceza ve besteci Mercan Dede gibi isimlerin de korumalık görevini üstlendiğini ifade etti.

Özel kuvvetler personelinin yanı sıra emniyet güçlerine de eğitimler verdiğini ifade eden Başkan adayı Kocabıyık; Paris Hilton, Kevin Costner ve Cristiano Ronaldo gibi dünyaca ünlü isimlerin de Türkiye'deki temasları esnasında koruma görevini üstlendiğini kaydetti.

Siyasette kendisini en çok etkileyen ismin MHP Narlıdere İlçe Başkanı Metin Keskin olduğunu söyleyen Kocabıyık, 'Genç Narlıdere, genç başkan' sloganı ile çalışmalara başladıklarını, Cumhur İttifakı çatısı altında olmaktan şeref duyduğunu söyledi.

kocabiyik.jpg

BAHÇELİ’YE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan bir belediye başkan adayıyım” diyen Kocabıyık, “Her şeyden önce Sayın Devlet Bahçeli'ye teşekkür etmek istiyorum. MHP'den beni belediye başkan adayı olarak görmek istemesi, onur ve gurur verici” ifadelerini kullandı.

suleyman-kocabiyik.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.