Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi saat 13.30’da başlayacak

Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi saat 13.30’da başlayacak

Cumhur İttifakı'nın İzmir'den sonraki Büyük Ankara Mitingi bugün saat 13.30’da başlayacak. Mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli birlikte seslenecek.

Cumhur İttifakı'nın İzmir’den sonra ikinci ortak mitingi bugün Ankara'da yapılacak.

Çalışmaların 10 gün önce başladığı ve 350 kişilik ekiple hazırlanan, Büyük Ankara Mitingi için 105 bin metrekarelik alan ayrıldı.

Mitingin yapılacağı Atatürk Kültür Merkezi'nde hazırlıklar tamamlanarak alana vatandaşlar gelmeye başladı. Ankara'ya bağlı 25 ilçeden 500 bin civarında katılımın beklendiği mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurulan bu dev platforma birlikte çıkarak birliktelik açıklamaları yapacak.

Liderlerin çıkacağı platforma iki partinin de seçim sloganı olan "Belediye İşi Gönül İşi" ve "Ankara Ehline Emanet" olarak yazıldı.

ALAN TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILACAK

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan yaptığı açıklamada, "Ankaralı hemşerilerimizin katılımıyla yüz binleri bekliyoruz. Genel başkanların dünyaya vereceği mesajlara ortak olacağız. Tek Türk bayrağı olacak" dedi.

BÜYÜK BİR ANKARA MİTİNGİ OLACAK

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ise miting hakkında verdiği bilgide, "Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmanın karnesini Büyük Ankara Mitingimizde göstermiş olacağız. Çok güzel, heyecanlı, coşkulu, kalabalık bir miting gerçekleştireceğiz" dedi.

Şimdiden alanlara vatandaşların gelemeye başladığı ve saat 13.30'da başlayacak mitingde 4 bin emniyet mensubu görev yapacak.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.