Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin’de operasyon fiilen başladı sırada…

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin’de operasyon fiilen başladı sırada…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin operasyonu hakkında merak edilenleri cevapladı ve operasyonun başladığını resmen açıkladı. İşte haberin ayrıntıları;

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, Kütahya'da partisinin il kongresinde açıklamalarda bulundu.

Kongrenin öncesinde salonun dışında toplanan seslenen Erdoğan, "Türkiye'yi kimse yıkamayacak bunu böyle bilsinler" dedi ve tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet düsturlarını yineledi.

'ABD'NİN AÇIKLAMALARI BİZİ İLGİLENDİRMİYOR'

"Terör örgütlerinin saldırılarıyla, darbelerle, ekonomik tuzaklarla bizi içeriden çökertemeyenlerin, sınırlarımız dışından ülkemizi kuşatma heveslerini de Allah'ın yardımıyla kursaklarında bırakacağız. Türkiye 2 bin 200 yıllık bir devlet geleneğine sahiptir, bu coğrafya ise bin yıldır kesintisiz vatanımızdır. Kadim geçmişimiz bize her türlü tuzağı, kumpası, ihaneti öğretmiştir. Suriye'de kendilerince bir oyun kurgulayanlar terör örgütlerinin adını değiştirenler kurnazlık yaptıklarını sanıyorlar. Bizim gözümüzde adı ne olursa olsun içinde teröristlerden müteşekkil her türlü organizasyonun adı terör örgütüdür. Yok Suriye Demokratik Güçleriymiş, yok sınır ordusuymuş, yok sınır muhafızlarıymış, yok iç güvenlik oluşumuymuş... Siz kimi kandırıyorsunuz ya. Bu örgütün adı PKK, PYD, YPG'dir. Hani AB'nin de ABD'nin de terör örgütleri listesindeki PKK var ya, Suriye'de iş tuttukları odur. Böyle olduğunu bildikleri halde bizi ve dünyayı kandırmak için adeta kırk takla atıyorlar. Bunu yaparken de sürekli kendileriyle tenakuza düşüyorlar. Biri diyor ki, 'Ordu kuracağız', bir başkası diyor ki, 'Bizim asla böyle bir amacımız yok'. Bu şekilde söze başlıyor, bir başkası da 'Sınır muhafızları oluşturacağız' diye bir laf ediyor. Daha bunun mürekkebi kurumadan iç güvenlik oluşumu diye bir şey çıkıyor ortaya. Bunların birbirlerinden haberleri yok ya da birinin söylediği yalanı öteki duymadığı için her biri başka telden çalıyor. Üstelik bir de 'Bu girişimlerimiz Türkiye'yi hedef almıyor' diyerek üste çıkmaya çalışıyor. Artık onların ne dedikleri bizi hiç ilgilendirmiyor. Çünkü biz sahada ne olup bitiyor, sadece ona bakıyoruz."

"AFRİN OPERASYONU FİİLEN BAŞLADI"

Galiba Türk deyince onları akıllarına sadece kucaklarında besleyip büyüttükleri FETÖ'cüler ve kiralık katiller ordusu PKK'lılar geliyor. Terör örgütüne güvenmenin ne kadar yanlış olduğunu öğrenecekler. Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır. Bunu Münbiç takip edecek.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.